Kiakadt a bajor belügyminiszter a menekülthelyzet miatt

2015. augusztus 17. 16:44

Kontrollálatlanul küldi tovább Görögország és Olaszország a menekülteket, a német állam pedig a teljesítőképessége határán van Joachim Herrmann bajor belügyminiszter szerint.

2015. augusztus 17. 16:44

Joachim Herrmann bajor belügyminiszter szerint Görögország és Olaszország kontrollálatlanul küldi tovább a menekülteket, a német állam pedig a teljesítőképessége határán van. Herrmann úgy látja: a menekültáradatot nem fogja bírni a német szociális rendszer. Arról is beszélt: a bajor–osztrák határon óriási problémát jelent, hogy embercsempészek hozzák-viszik az embereket.

A bajor belügyminiszter az EU pénzén Olaszországban és Görögországban állítana fel menekültközpontokat, ahol a beérkező tömegek sorsáról döntenének.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2015. augusztus 18. 12:05
Volt a kommunizmusnak egy fix intézménye. A vasfüggöny. Ha ekkora a gond, miért nem épül vasfüggöny az unió határán; a kikötőkben pedig olyan beléptető rendszer működjön, mint a democracy-ben,
hakos
2015. augusztus 17. 19:36
Kedves bajor Belügyminiszter, a migránsok nem Olaszország és Görögország, hanem a ti idióta szociális rendszeretek miatt indulnak el az EU-ba. Éppenséggel nektek kellene fizetni azért, ami terhet átutazásukkor ezek a hozzátok elindult tömegek okoznak más országoknak, ezek a ti vendégeitek. Ezért a migránsáradatért ti vagytok a felelősek, úgyhogy vagy szó nélkül lássátok el őket, vagy úgy módosítsatok a szociális politikátokon, hogy egyetlen embernek se érje meg elindulni az EU felé. A labda nálatok pattog....
thymian
2015. augusztus 17. 18:19
Senki sem akarja ezt a bevándorló özönt, pedig egyesek szerint csupa jól képzett ember boldogítaná Európát.
Akitlosz
2015. augusztus 17. 17:58
"A bajor belügyminiszter az EU pénzén Olaszországban és Görögországban állítana fel menekültközpontokat" Az olasz és a görög belügyminiszter pedig inkább Németországban. A "bajor belügyminiszter" pedig csak ne pattogjon, mert olyan ország, hogy Bajorország nem létezik. A német belügyminiszter szólhat, ha akar, de a "bajor belügyminiszternek" sehol nem osztanak lapot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!