Donald Trump: Sok politikusnak fizettem, Hillary Clinton még az esküvőmre is eljött

2015. augusztus 07. 14:07

A republikánus elnökjelöltségért küzdő Trump saját példákkal mutatja be, miért tartja velejéig romlottnak az amerikai politikai rendszert.

2015. augusztus 07. 14:07

A reménybeli republikánus elnökjelöltek vitáján Donald Trump arról beszélt, hogy nagyon sok politikust támogatott, köztük azokat az embereket is, akik épp vitapartnerként állnak mellette – számol be a Vox. Trump azt mondta, egészen két hónappal ezelőttig üzletember volt, aki nagyon sok pénzt költött el politikusokra, akik aztán később üzleti szívességekkel viszonozták ezt.

A vitavezető kérdésére, hogy Hillary Clinton hogyan viszonozta a támogatását, Trump azt mondta, eljött az esküvőjére, amikor hívta. Trump szerint az egész amerikai politikai rendszer romlott, és tett egy megjegyzést, hogy amikor Clintonék alapítványát támogatta, nem tudhatta, hogy magángépes utazgatásokra költik majd a támogatást.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krutyifix
2015. augusztus 08. 06:35
ez valakinek a konkrétumon kívül újdonság? ez a demokrácia fellegvárának csúfolt ország kormányai évtizedek óta tőke fanatikusok... ugyanolyan beteg rendszer mint vallási fundamentalistáknál
kohntalan
2015. augusztus 07. 21:18
Korruptak ugyan, de még mindig jobbak, mint Orbánék.
hátakkor
2015. augusztus 07. 20:16
Korrupció!
Brigadéros
2015. augusztus 07. 17:59
Ájult tisztelettel figyeltük eddig is Emerikát, ahol nem lődözik le a rendőrök az utcán a négereket, nem tartanak bírói ítélet nélkül embereket éveken át, és nem kínozzák őket, továbbá nem korruptak a politikusok, és nem csak a gazdagokból lehetnek elnökök az utóbbi száz év tapasztalatai alapján... Azt viszont el kell ismerni, hogy píszí-beszédből nagyot haladtak előre, hiszen ilyet nem lehet kimondani, hogy néger...legfeljebb le lehet lőni őket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!