Így kelnek át a tengeren az afrikai bevándorlók

2015. április 20. 17:37

Kegyetlenül erős fotósorozatot közölt a hvg.hu Nagyítás rovata: így érkezik a Földközi-tengeren az afrikai menekültek áradata.

2015. április 20. 17:37

Tízezrével próbálnak az afrikai menekültek különböző hajókon, ladikokon, gumicsónakokon, lélekvesztőkön átkelni a Földközi-tengeren, hogy az áhított Európába érkezzenek. A hétvégén több százan fulladtak a tengerbe, miután egy menekültekkel telezsúfolt hajó elsüllyedt.

A hvg.hu Nagyítás rovata fotósorozatban mutatja be, mi is folyik az Európa-erőd déli határainál. Erős idegzetűeknek.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2015. április 21. 15:23
Faszert nem lehet elaknasitani a tengert???
Potymog
2015. április 21. 13:31
Nem az a megoldás, ha Európába jönnek, hanem az, ha a saját országukat élhetővé teszik. Ebben kéne segíteni őket.
választópolgár
2015. április 20. 20:24
Az usa egy zombi. Egy szűk csoport tartja a markában. Az usa külpolitika, pontosabban az usa külpolitikáját irányító háttérhatalom célja pontosan ez volt. Európát is összekeverni, vegyesíteni, erejét gyengíteni, gazdaságát ellehetetlenítő pluszproblémákkal lefoglalni, fékezni. Az európai pogárokat állandó feszültségben tartani, hogy közben ők nyugodtan valósíthassák meg a terveiket. Nekik a káosz a legjobb. A zavarosban halászás mesterei. Nekünk meg lesz még egy városnyi eltartandó fekete pákónk.
Bibarc Ábris
2015. április 20. 19:43
Miért nem tud az EU biztonságos csónakokat biztosítani a menekülteknek??? Vagy legalább valami vészjelzőt??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!