Életfogytiglant kaptak a srebrenicai mészárlásért

2015. január 30. 18:01

Háborús bűnök és emberiesség elleni bűncselekmények miatt kapott életfogytiglani büntetést Vujadin Popovic és Ljubisa Beara Hágában.

2015. január 30. 18:01

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bácskai Bicska
2015. február 01. 14:22
Megérdemelték, rendben van. Kommentár hozzá nem sok kell, nem is ezért írok. Csak azt tenném szóvá, hogy egy tudósítás riportere miért gyalázza a szlávos neveket irgalmatlan hamisan tolmácsolva. Srebrenica a laikusnak is Szrebrenica, sajnos megtanulta a világ ennek a kelet-boszniai településnek a nevét. De a hírolvasó k9vetkezetesen "s"-sel ejti, hogy borzalom hallani. A vádlottak személyneveiről nem is beszélve. Ha már a televíziózást választotta hivatásának, igyekezzen jól informáltan, körültekintően és szabatosan tudósítani. Nálam a pálmát egyébként mai napig a Duna TV hírolvasója viszi: amikor 1999-ben bombáztak bennünket a NATO-repülőgépek, a szerényen csak a "nemzet televíziójának" nevezett adón a következő gyöngyszem hagyta el az észben platinaszőke szpíker ajakát: "Az éjszakai órákban a szövetséges repülőgépek ismét bombázták az újvidéki Vajdaságot." Oszt nem rogyott rá az a sok jupiter-lámpa... Meglehet, én reagálok kissé vehemensebben a kelleténél, vagy csak érzékenyebb a délvidéki lelkem, ha ostobaságokat hallok rólunk.
Panzergeneral
2015. január 31. 00:12
Belovics Biszku mennyit fog kapni?
Dragitenovic
2015. január 30. 23:12
Kivancsi vagyok az Ukran konfliktus utan melyik oldalhoz hajlik majd Haga!
antioxi
2015. január 30. 18:49
A szrebrenicai muzulmánok lemészárlását a szerbek holland békefenntartók asszisztálásával végezték. A hollandoknak lehetőségük lett volna megakadályozni a tömeg gyilkosságot, nem tették. A hollandokat mikor viszik biróság elé?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!