Magyar vezeti az EU újabb ukrajnai misszióját

2014. augusztus 04. 11:26

Mizsei Kálmán vezeti az EU speciális misszióját Ukrajnába, aki leszögezte: az biztos, hogy ebben a régióban az oroszokkal nem könnyű.

2014. augusztus 04. 11:26

Mizsei szerint könnyű alábecsülni az EU-t, hiszen „mi puha tanácsokkal megyünk és nem fegyverrel, de a mi befolyásunk ezzel együtt nagyobb, mert egy átlátható, becsületes, jószándékú igyekezetről van szó és nem megszállni akarjuk ezt a térséget”.

Az oroszok Ukrajna és Amerika szerint rengeteg katonát és harckocsit vezényeltek az ukrán határ mellé, többen arra számítottak, hogy Oroszország már a hétvégén megtámadja Ukrajnát.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2014. augusztus 04. 22:42
http://www.hidfo.net/2014/08/04/dezertalt-440-ukran-katona-es-atkeltek-az-orosz-hataron Kis szines. A kurucon már azt is leírták,hogy vissza is mentek Ukrajnába,eddig siklókón,meg békákon éldegéltek. Ja. Meg nagyon zabosan nyilatkozott ez egyik tiszt.... Lesz még Ukrajnában forradalom,majd télen,amikor oligarchák fognak lógni a fenyőfákon....
Akitlosz
2014. augusztus 04. 21:11
"többen arra számítottak, hogy Oroszország már a hétvégén megtámadja Ukrajnát." Február óta erre számítanak minden hétvégén. Aztán? A "többen", meg a "szakértők" tartsák meg a véleményüket maguknak, a televíziók pedig ne adják elő a saját véleményüket úgy, hogy az "többek" véleménye%
Akitlosz
2014. augusztus 04. 21:09
Ideje lenne már, hogy Oroszország beavatkozzon, és szétcsapjon a puccsisták között! Azok a riporter szerinti "szedett-vedett ukrán" erők a REGULÁRIS ukrán hadsereg. Annak is a legjava is ott van, kommandósok. Nem ám csak pisis sorkatonákat küldenek oda! Illetve önkéntes fanatikusok, jobb szektorosok. Magyarországa érdeke az, hogy Ukrajna szétessen, mert így esélyt kaphat Kárpátalja is. Ha az ukrán puccsisták nyernek, akkor semmi jóra nem számíthat kárpátalja. Kárpátalja sem számíthat semmi jóra. Ezért magyar, lengyel, román érdek is az oroszok győzelme. Sőt így tudná az EU és a NATO is a legegyszerűbben, a leggyorsabban, s véráldozat nélkül megszerezni magának nyugat-Ukrajnát. http://static.origos.hu/s/img/i/1403/20140324ukrajna-felosztasa-egy-lengyel-televizio.jpg?w=666&h=444 Nagy eszementség az ukrán puccsista rezsim támogatása, de főleg az oroszokkal szembeni erősködés. Inkább okosan osztozni kellene Ukrajnán, s helyre állítani a békét és a gazdasági kapcsolatokat.
Potymog
2014. augusztus 04. 16:16
Minek küldték oda ezt az embert? Mibe akarják belerángatni a magyarokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!