Fogolycserével szabadulhatnak a nemzetközi megfigyelők

2014. április 27. 13:49

Nincs semmi borzalmas ebben, a foglyok a katonai konfliktusok valutái – mondta Szlovjanszk önjelölt polgármestere.

2014. április 27. 13:49

A német külügyminiszter viszont más módot keres az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet embereinek kiszabadítására.

A kijevi kormány terrorista ellenesnek nevezett offenzívája tovább folyik Kelet-Ukrajnában. Az egységek Szvjatogorszknál járnak, 20 kilométerre északra Szlovjanszktól.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. április 28. 09:06
"A kijevi kormány terrorista ellenesnek nevezett offenzívája tovább folyik Kelet-Ukrajnában" No vegre egy cikk ami helyesen fogalmaz.
fogd a pénzt és kuss
2014. április 27. 20:06
terrorista
Akitlosz
2014. április 27. 15:38
Az a szomorú, hogy a magyar fősodratú média a kijevi puccsista hatalom szóhasználatát használja, az ő híreiket veszik át és a nyugatiakét, míg az orosz hírek nem jelennek meg. Pedig hát finoman fogalmazva nem minden pontosan úgy van, ahogyan azt az ukrán és a nyugati média állítja. Aki a másik oldal véleményére is kíváncsi, neki javaslom, hogy figyelje az Oroszország hangját (is)! http://hungarian.ruvr.ru/ Nagyon érdekes honlap. Hiánypotló.
kunbella
2014. április 27. 15:08
Sztrelov ezredes a GRU-nál. Nem meglepő amit csinál, csak a végén ki fogja megszívni?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!