Indiai államfő: Egymilliárd embert kell etetnem

2013. október 04. 08:22

Pranab Mukherdzsí szerint a gazdasági válság az eurózóna és a fejlődő gazdaságok problémája.

2013. október 04. 08:22

Pranab Mukherdzsí egy éve a legnépesebb demokrácia, India államfője. Bár jobbára ceremoniális jogkörökkel rendelkezik, tudja milyen az indiai politika, hiszen az elmúlt negyven évben számtalanszor töltött be miniszteri posztot különböző kormányokban.

A Euronews exkluzív interjút készített az államfővel, aki beszélt India gazdasági problémáiról. A 2008-as válság kirobbanásakor pénzügyminiszter volt, visszatekintve látja, hogy nem értették meg, mennyire mély a válság. A világ szerinte azóta sem ocsúdott fel. „Az alapoknál van a gond. A válság az eurózóna és a mi, a fejlődő gazdaságok problémahalmaza. Az a lényege, hogy a hitelfelvételeink nem illeszkednek ahhoz, ahogy a forrásainkat mozgósítani tudjuk” ‒ mondta Pranab Mukherdzsí, India elnöke.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Die Juden sind die Urnazis
2013. október 04. 10:17
Szerintem meg a KAMATTŐKÉSÍTÉSSEL HITELEZŐ - AZAZ MUNKA NÉLKÜL MEGSZERZETT PÉNZBŐL ÉLŐ - mások bérrabszolgaságából "FEJLETT" GAZDASÁGOK AZ IGAZI PROBLÉMA
bigyomail
2013. október 04. 10:17
"Az a lényege, hogy a hitelfelvételeink nem illeszkednek ahhoz, ahogy a forrásainkat mozgósítani tudjuk" Ezt mondja el itt nálunk is és egyből mocskos ballibsi lessz, aki az nép ellensége...
Die Juden sind die Urnazis
2013. október 04. 10:14
van ott párszázmillió felesleges ember
nyugalmazott tanár
2013. október 04. 09:09
Indiai államfő: Egymilliárd embert kell etetnem Jókora ebédlőtök lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!