Török férfi fejezett le egy erdélyi magyar nőt Izraelben

2013. augusztus 08. 14:07

A Bihar megyei Érmihályfalváról származó, 45 éves nő tíz éve dolgozott háztartási alkalmazottként Izraelben. Feltételezett gyilkosát akkor tartóztatták le, amikor az fel akart szállni a Törökországba induló gépre. A török férfi beismerte tettét.

2013. augusztus 08. 14:07

Tel-Avivban meggyilkoltak és lefejeztek egy romániai magyar nőt, aki tíz éve dolgozott háztartási alkalmazottként Izraelben – írja a manna.ro. A lefejezett, végtagok nélküli testet vasárnap találták meg Tel-Aviv déli részén. Az áldozatot DNS-minta alapján azonosították. A feje és a gyilkos fegyver még nem került elő. 

A Bihar megyei Érmihályfalváról származó, 45 éves nő feltételezett gyilkosa egy török férfi, akit kedden letartóztattak, amikor fel akart szállni egy Törökországba induló repülőgépre. A gyanúsított a rendőrség szerint beismerő vallomást tett: elmondta, hogy előbb megfojtotta áldozatát, majd a holttestet feldarabolta, s egy bőröndbe tette, hogy eltüntesse a nyomokat.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottapont
2013. augusztus 08. 20:29
A "baj" -hoz vastagon hozzátesznek akik más halálát kívánják illetve az efölötti örömködésen röhögnek és leszarják. Az efféle mentalitás mérgezi meg többek között a légkört!
hümmögő
2013. augusztus 08. 20:22
Next még él egyazon személy, mint hümmögő és az eredeti next! Mi a baj? Gyűlölöm a nyustukat, mert ismerem őket! Sajnálom, de bizonyítaniuk kell! Hm!
népnemzet
2013. augusztus 08. 16:29
Török gyerek megvágta, de sehol nem volt egy kibaszott magyar gyerek, akikm győgyitotta volna. Na persze: Izrael...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!