Nőként akar élni a WikiLeaks szivárogtatója

2013. augusztus 22. 14:11

A WikiLeaks-nek szivárogtató, szerdán harmincöt év börtönre ítélt Bradley Manning bejelentette, hogy nőként akar tovább élni, Chelsea E. Mannning néven – írja a CNN.

2013. augusztus 22. 14:11

A hétszázezer titkosított dokumentum kiszivárogtatása miatt szerdán harmincöt évre ítélt Bradley Manning bejelentette, hogy nőként kíván tovább élni, és ennek érdekében a közeljövőben megkezdi a hormonterápiát. Elmondta továbbá azt is, hogy szeretné, ha a továbbiakban Chelsea E. Manningként hivatkoznának rá a sajtóban – írja a CNN.

Mivel átlépek életem egy következő szakaszába, szeretném ha mindenki megismerné a valódi énem. Chelsea Manning vagyok. Nő vagyok” – írja a huszonöt éves nő Today News-on közzétett nyilatkozatában.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. augusztus 23. 07:12
Hát, legyél nő........Szudánban.
Taxin
2013. augusztus 23. 01:23
Viki lik.
ottapont
2013. augusztus 23. 00:26
Nőként akar élni a WikiLeaks szivárogtatója Szatyrot már horgolt hozzá?
sellafield1957
2013. augusztus 22. 17:36
amerikai álom /rémálom ... amikor egy állítólagos demokráciában , az egykori szovjetúnió legszebb napjait megszégyenítő komisszáros kíméletlenséggel , basznak tönkre végleg egy életet, csak azért mert háborús bűncselekmények feltárásában részt vett . elnökbohóc , a kongresszusuk , sőt az egész jogállamuknak annyi ... ennyi vót már csak be kell jelenteni , hogy diktatúra van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!