Fizetett statiszták voltak Stoltenberg utasai

2013. augusztus 14. 09:07

A taxizó norvég miniszterelnökről kiderült: utasai között fizetett statiszták is voltak.

2013. augusztus 14. 09:07

Korábban mi is hírt adtunk a norvég munkáspárti miniszterelnökről, Jens Stoltenbergről, aki nemrégiben taxisofőrnek állt. Döntését így indokolta: „Fontos számomra, hogy megtudjam, mit gondolnak valójában az emberek (…) És ha van egy hely, ahol az emberek tényleg elmondják, mit gondolnak a legtöbb dologról, az a taxi”.

Csakhogy a szeptemberi választások előtt vesztésre álló balközép kormánykoalíció vezetőjének most magyarázkodnia kell: egy norvég bulvárlap kiderítette, hogy a norvég miniszterelnök tizennégy utasából legalább öt beépített statiszta volt. Állítólag fejenként ötszáz norvég koronát (napi árfolyamon több mint 18 ezer forintot) kaptak fejenként a kampányvideóban való közreműködésért – adta hírül a Euronews.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. augusztus 14. 13:00
Hú, micsoda meglepetés! A vezérek nem járnak le a valódi nép közé testőrök nélkül. Az ilyen akciók politikai marketing fogások csupán. S az összes esetben kiderül(t), hogy csak színjátékról volt szó.
liberálzöld.
2013. augusztus 14. 10:35
Bizony így van ez! Az egyik statiszta utasokat fuvarozgat, a másik meg statiszta kamionosokat ment. Csak vigaszként mondom: Mátyás király összes álruhás sztorija is sima PR.
bsandor
2013. augusztus 14. 09:20
ez tanult gyurcsitól
marko11
2013. augusztus 14. 09:19
2013-ban az lett volna a hír, hogy ha a kampányvideón NEM fizetett statiszták szerepeltek volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!