A tálibok afganisztáni kivonulásra szólítják fel a NATO-t

2012. november 20. 11:03

Az afganisztáni fegyveres tálib lázadók felszólították a NATO tagországait, hogy „hagyják az ország sorsát az afgánok kezében” és a tervezettnél előbb vonuljanak ki az ázsiai országból.

2012. november 20. 11:03

Felszólították az afganisztáni fegyveres tálib lázadók kedden a NATO tagországait, hogy kövessék Franciaország példáját, és a tervezettnél előbb vonuljanak ki az ázsiai országból. A francia erők kedden befejezték a harci küldetést, és januártól már csak a teljes kivonulást előkészítő, illetve a helyi hadsereg kiképzésében részt vevő alakulatok maradnak Afganisztánban.

A tálibok arra szólították fel az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének többi tagországát, hogy kövessék Párizs példáját, hozzák előre a kivonulást, és „hagyják az ország sorsát az afgánok kezében”. A NATO a jelenlegi tervek szerint 2014 végéig vonja ki harcoló egységeit Afganisztánból.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2012. november 20. 22:28
Egy tőröl fakad a bolsevizmus, és a nyugati "demokrácia". És most már az eszközök megválagatásával sem finomkodnak. Lenin és követői is a saját rendszerüket akarták az egész világra ráerőszakolni (exportálni), na most az USA és csatlósai is pontosan ezt csinálják.
Next adósság
2012. november 20. 20:04
Az oroszok is azt csinálták itt, ránk eröltettek egy magyarságtól teljesen idegen rendszert, Kolhoz, MSZMP, KISZ, HVG. Hümm!
kjkj945
2012. november 20. 16:39
http://www.youtube.com/watch?v=6DztrggWwlY tálibe, Tutálibe tálibe,!!!!
pokerfacer
2012. november 20. 16:04
Persze, hagyni kellene az össszes fanatikus barom muszlimot a fenébe, ki kellene vonulni. DE : 1.Vissza kellene baszni a hazájába az összes retkes muszlim bevándorlót. 2.Európai mecset--egy templom a keresztényeknek Szaud-Arábiában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!