Újabb szexbotrányba keveredett DSK

2012. február 20. 11:27

A Nemzetközi Valutaalap volt vezetőjét egy prostituálthálózattal kapcsolatban hallgatja ki a rendőrség. Dominique Strauss-Kahn ügyvédje szerint kliense azt hitte, swingerbulikra hívták.

2012. február 20. 11:27

Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutalap volt vezetője újabb szexbotrányba keveredett – értesült a Hír24. A nyomozás középpontjában egy, az észak-franciaországi Lille városában működő prostituálthálózat áll, amely állítólagosan hölgyeket közvetített a helyi Carlton luxushotel férfi vendégeinek – írja a Reuters.

A La Voix du Nord című helyi napilap szerint a francia politikus 48 órás őrizet és kihallgatás elé néz. Strauss-Kahn úgy vélte, hogy swinger partin vesz részt és nem volt semmi oka, hogy azt feltételezze a hölgyekről, hogy azok prostituáltak – mondta Henri Leclerc, a politikus ügyvédje.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2012. február 20. 14:55
Szexfuggo, kezeltetnie kellene magat mar evtizedek ota, de gondolom akkor nem futhatta volna be ezt a palyat. De hogy a felesege miert falaz neki es miert nem kenyszeritette gyogykezelesre, az erthetetlen. Es egy ilyen hapsit javasolt Sarkozy - aki termeszetesen tudta, ahogy a politikusok is tudtak - az IMF elere. Ahol szinten tudtak..
Honfi-fi
2012. február 20. 14:41
Ennek a vén fütyinek, tlán nem kellene annyi viagrát szednie, ha folyton vmi szexuáli zűrbe keveredik a farka miatt.
Oldgóbé
2012. február 20. 13:38
Dominique Srauss Kohn, az IMF és a tisztesség. Ez a három így együtt kerek.
novara
2012. február 20. 11:49
Szép új világ! Arra kiváncsi vagyok,DSK kinek a bütykére lépett rá? De nagyon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!