Mégsincs görög miniszterelnök

2011. november 08. 13:04

A görög sajtó szerint Lukasz Papademosz, az Európai Központi Bank volt alelnöke lesz az egységkormány vezetője. A pártok cáfolták a sajtó értesüléseit.

2011. november 08. 13:04

Az n-tv.de német híroldal a görög médiára hivatkozva azt írja, hogy Jeórjiosz Papandreu jelenlegi miniszterelnök lemondását követően Lukasz Papademosz, az Európai Központi Bank volt alelnöke vezeti majd az egységkormányt. Ezt egy szocialista képviselő is megerősítette - olvasható a hvg.hu-n.

Szocialista és konzervatív görög politikusok viszont kedden délelőtt cáfolták, hogy végleg megállapodásra jutottak volna az átmeneti kormány vezetőjének személyéről.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
morfondír
2011. november 08. 14:21
A nép lukas(kezű) apukája. Nomen est omen.
nyugalmazott tanár
2011. november 08. 14:01
Vajon megtudjuk-e valaha, kik voltak az ajánlók? Ekkora hibát nem feltételeztem a görögöktől. Ettől kezdve juss helyett végképp kuss lesz nekik.
nyugalmazott tanár
2011. november 08. 13:34
Bankár a miniszterelnök? Görögországnak annyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!