Éhségsztrájkolna Mladics

2011. június 06. 14:40

A háborús bűncselekményekkel gyanúsított volt tábornok megfelelő orvosi ellátást követel, valamint hogy családtagjai és ügyvédei látogathassák.

2011. június 06. 14:40

Éhségsztrájkkal fenyegetőzik belgrádi sajtójelentések szerint a háborús bűnökkel vádolt Ratko Mladics. Az egykori Jugoszláviában elkövetett háborús bűncselekményeket kivizsgáló Nemzetközi Törvényszék foglya azt hangoztatja, hogy ha követelései nem teljesülnek azonnal, akkor nem veszi be gyógyszereit, és élelmet sem vesz magához - írta a Blic. Mladics követeli, hogy megfelelő orvosi ellátásban részesüljön, valamint, hogy családtagjai és ügyvédei látogathassák.

A volt tábornokot tömegmészárlással, nyolcezer boszniai muszlim módszeres meggyilkolásának levezénylésével vádolja a Nemzetközi Törvényszék.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petrov
2011. június 06. 16:06
szerintem meg ássuk be nyakig a földbe és tapossuk szét a fejét tankkal - ahogy az ő fajtája csinálta a délvidéki magyarokkal akkor nem lenne gondja az éhségsztrájkra sem ...
drieno
2011. június 06. 16:06
Vukovár, Srebrenica, Sarajevo... és, ha elítélik? több milliárdba is kerülhet az adófizetőknek csak a fogva tartása...
magnamater
2011. június 06. 15:50
Talán tudat alatt a lelkiismeret bántja, halálra ítéli magát, és az ítéletet végre is hajtja.
buckafej
2011. június 06. 15:44
Így is, úgy is a börtönben fog megdögleni, de remélem sokáig szenved ez a tróger.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!