Orbán részt vesz II. János Pál pápa boldoggá avatásán

2011. április 30. 11:51

A miniszterelnök vasárnap Rómába utazik II. János Pál pápa boldoggá avatási szertartására. Orbán Viktor a hét folyamán ellátogat Palermoba, Berlinbe és Frankfurtba is.

2011. április 30. 11:51

Orbán Viktor vasárnap részt vesz II. János Pál pápa boldoggá avatásán Rómában. A miniszterelnök ezt követően Palermóba utazik, ahol előadásokat tart majd az Európai Néppárt észak-afrikai helyzetről szóló konferenciáján. A jövő hét folyamán Orbán Németországba is ellátogat, Berlinben Angela Merkel kancellárral és nagy német termelőcégek képviselőivel egyeztet, míg Frankfurtban befektetőknek tart előadást.

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2011. május 03. 11:26
Miniszterelnök Úr! Egy hívő kálvinista (állítólag Ön az) nem jelenik meg egy ilyen avatáson, hisz épp a felesleges jó cselekedetek tagadásával kezdődött a reformáció. Persze aki, Mária mennybe menetelének római dogmáját állami szintű ünneppé tette, annak ott a helye. De akkor térjen át a római hitre!
Nagytestver
2011. május 01. 08:58
Egyszerű a magyarázat: a világ legaljasabb szervezetéshez tartozott az elhunyt és tartozik a Látogató: az Opus Deihez!
Merlin
2011. április 30. 23:21
Most már nincs Csuhásozás ? sokan nem felejtették ám el a korábbi megnyilvánulásait (mint ahogy a jelenlegit sem fogják)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!