Bush és az alkohol

2010. május 07. 12:41

Az egykori First Lady Oprah Winfrey talkshow-jában beszélt George W. Bush évekig tartó alkoholproblémáiról, és a szenvedélytől való megszabadulásról.

2010. május 07. 12:41

Laura Bush a The Oprah Winfrey Show-ban öntötte ki a szívét, ahol évek után először beszélt őszintén férje alkoholbetegségéről. Kiderült, hogy - a legendával ellentétben - George W. Bush nem felesége ultimátumának hatására tette le az italt, hanem áttivornyázott negyvenedik születésnapja után döntött az életmódváltás mellett.

Az elhatározás azonban nem hozott egyik napról a másikra változást, sok kitartásra és Billy Graham pap bibliaóráira is szükség volt. A kitartó küzdelem végül legyőzte az életet beárnyékoló italt. Az ifjabb Bush kedvenc itala egyébként a bourbon, a sör és a B&B likőr volt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!