Overdose visszatért

2010. április 06. 13:27

Egy év után ismét a versenypályára lépett vasárnap Berlinben Overdose - egyelőre még versenyen kívül. A magyar csodalovat a szezon kezdetét jelentő húsvétvasárnapi viadal előtt mutatták be a német közönségnek a Hoppegarten lóversenypályán.

2010. április 06. 13:27
Az ötéves Overdose-t hatalmas érdeklődés közepette vezette körbe trénere, Ribárszki Sándor. A csődört – amely első versenyeit súlyos betegsége előtt Németországban nyerte – több ezer német lóversenyrajongó tapssal üdvözölte. Minden remény megvan arra, hogy Overdose ismét versenyezhet.

Mikóczy Zoltán tulajdonos megerősítette az eddigi reményteljes híreket, miszerint Dózi gyógyultnak tekinthető. Mikóczy terve az, hogy Overdose Angliában, a június 19-i Royal Ascot derbint elindulhasson - melyhez májusban mindenképpen egy felkészítő versenyen kellene részt vennie. Az üzletember a lehetséges helyszínek között a Hoppegartenen kívül Franciaországot és Magyarországot említette.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!