Magánhadsereg a földönkívüliek ellen

2010. január 20. 11:40

Egy amerikai postás feleségét és nyolc gyerekét is kiképezte, akik felvértezve várják az idegeneket.

2010. január 20. 11:40
Magánhadsereget hozott létre egy amerikai postás, hogy fel tudjon készülni egy esetleges földönkívüli invázióra. Lee Miracle feleségét és nyolc gyerekét is kiképezte, így felvértezve várják az idegeneket.

Havonta egyszer találkozik a 200 fős Délkelet-Michigani Önkéntes Hadsereg, hogy gyakorlatot tartson. Ennek a csapatnak a vezetője a negyvenkét esztendős Lee Miracle, aki lelkes amerikai hazafiként megtanította nyolc gyermekének is a hadviselés csínját-bínját. Még a hatéves Morganna is ért a fegyverforgatáshoz, aki, szívesebben játszik a puskájával, mint a Barbie-jával.

A családfő azonban gyerekei viselkedését nem tartja különlegesnek. Abszolút normálisak vagyunk. Igaz, van a háztartásban huszonkét fegyverünk, és mindegyik gyermekünk tudja is használni azokat. De nem mi neveljük őket katonának, ez az ő döntésük volt – nyilatkozta Lee. A férfi úgy érzi, már tökéletesen felkészültek egy esetleges UFO-támadásra.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. január 20. 13:15
Ezzel a földönkívüliek is így vannak. Ők kimondottan a földi postások ellen fegyverkeznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!