Ő lett Magyarország Szépe 2023-ban!

2023. június 12. 08:26

Idén a szépség mellett az önazonosság és a példaértékű személyiség is fontos volt.

2023. június 12. 08:26
null

Négy év után újra megválasztotta a szakmai zsűri Magyarország Szépét, valamint két udvarhölgyét a Duna televízió vasárnapi gálaműsorában;

Magyarország Szépe Hacsi Boglárka lett,

az első udvarhölgy címet Szabó Orsolya, a második udvarhölgyét Novák Zafír Bella kapta. A Közönségdíjas Hegyi Zsanett lett, a Miss Charity alverseny győztese pedig Hatos Kitti. A Duna televízió nézői a határon túlról is szavazhattak az általuk legszebbnek ítélt versenyzőre. Hacsi Boglárka a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, és képviseli az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn. Idén először a szépségkirálynő jószolgálati munkájának kiemelt feladataként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lesz.    

Új műsorelemként jelent meg a királynő tour, ahol az elmúlt hét év döntősei tértek vissza, felidézve a korábbi évek versenyeit. Idén először két közösségi média arca is volt a produkciónak, két korábbi királynő személyében: a 2017-es győztes, jelenleg joghallgató Koroknyai Virág, valamint a 2019-es Miss World Hungary győztese, Nagypál Krisztina.    

A legismertebb és legrégebbi szépségversenyt, a Miss Worldöt először 1951-ben rendezték meg, az elmúlt 72 évben változatlan céllal, hogy

a szépséget a jótékonyság szolgálatába állítsák.

A mindenkori világszépe nemzetközi karitatív feladatokat lát el, az általa felkarolt ügyek pedig kiemelt figyelmet kapnak. A világverseny szlogenje „Beauty with purpose” – azaz a szépség, céllal, ezért a Magyarország Szépe – Miss World Hungary egyik legfontosabb missziója továbbra is az, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára. A leendő nyertesnek fel kell karolnia egy jótékony ügyet, amelyet itthon és a világversenyen egyaránt képvisel.    

A Magyarország Szépe 2023 zsűritagja, Borzi Vivien fotográfus a közmédia Család-barát műsorának vendégeként korábban elmondta, a szervezők idén is

kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a királynőjelölteket minél több oldalról megismerhesse a közönség.

Azt mondta, „a Miss World magyar fordulójának válogatóin a szépség mellett az önazonosságot, és a példaértékű személyiséget keressük. Fontosnak tartjuk, hogy a versenyzőnek legyen saját jótékonysági ügye, szerepvállalása is”.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Almassy
2023. július 13. 02:16
Szegény lúzer csajok. Esélyük sincs: https://korkep.sk/cikkek/mindennapjaink/2023/07/10/ez-meg-csak-a-kezdet-peldakeppe-akarok-valni-mondta-a-miss-hollandiat-megnyero-ferfi/
urga
2023. június 13. 07:52
"Sebestyén Balázs megjegyezte, hogy az idei győztest szépnek tartja, viszont úgy gondolja, hogy az „igazán szép 18 évesnek lehet, hogy eszébe sem jut elindulni a versenyen”. Hozzátette, hogy az elmúlt 5-10 év nyerteseit nézve azt gondolja, hogy „a magyar lányok vagy a magyar nők egyébként szebbek tudnának lenni, vagy szebbek ennél”. Vadon Jani úgy látja, hogy ez a kérdés ízlés dolga. Egy átlagos kedden, mondjuk, így Kőbánya-Kispesten és a Deák tér között látok a metrón az én ízlésemnek jobban megfelelő hölgyeket – vélekedett, majd hozzátette, nyilván a zsűri dönti el, hogy ki a legszebb." ------------------------------- Kivételesen egyetértek velük. Nekem is úgy tűnik, hogy ezeken a versenyeken az átlagnál ugyan szebb lányok indulnak, de a valóban szépek nem. Talán mert nekik nem kell bizonyítani a világnak azt, ami azonnal látszik? Ezért inkább más területen akarnak eredményeket elérni.
robertdenyiro
2023. június 12. 13:48
Le a kalappal, gyönyörű. Csakúgy, mint a mellette állók.
Hyazinth
2023. június 12. 13:16
Gobbi Hilda über alles. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!