Csak úgy csattantak a pofonok: orosz és ukrán diplomaták estek egymásnak (VIDEÓ)

2023. május 05. 11:10

Egymás kezéből tépték ki az ukrán zászlót.

2023. május 05. 11:10
null

Jelentések szerint a Fekete-tengeri Gazdasági Együttműködés Parlamenti Gyűlésén szabadultak el az indulatok. Az Ankarában tartott találkozón ukrán és orosz diplomaták estek egymásnak. A csetepaté azzal indult, hogy egy orosz képviselő felszólalása közben

ukránok egy csoportja bekiabált és kibontott egy ukrán zászlót. 

Az ülést vezető elnök az indulatok megfékezése érdekében eltávolíttatta a zászlót. Ám itt még nem ért véget a történet, ugyanis az ukrán diplomaták az érintett zászlóval kívántak fotózkodni, ezek után pedig az orosz küldöttség egy tagja ezt kitépte a kezükből. Itt pattant el a húr és kezdődött a nagy verekedés.

Nyitókép: Twitter/képernyőmentés

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex44
2023. május 05. 18:50
Szeressük egymást gyerekek.... :)) Azt nem tudom hogy az orosz parlamentben a Dumában volt-e verekedés,de arra emlékszem, hogy az ukrán parlamentben még békeidőben is volt néha bunyó.
rendesember
2023. május 05. 16:30
na??? itt is ki volt a provokátor, a kezdeményező fél? naugye.
elfújta az ellenszél
2023. május 05. 16:28
Tegye fel a kezét aki csodálkozik, ezek ilyen népek, odahaza is így szokták. Az a hülye aki beáll valamelyik oldalra verekedni. Amikor a roma tezsvírek összekapnak a faluvégén, akkor is ő akar igazságot tenni?
írmag
2023. május 05. 15:55
Megkezdődött a béketárgyalás. Ebben a mederben is lehet folytatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!