Sokan késhettek emiatt reggel: megbénult a közlekedés a Flórián téren

2023. május 15. 10:39

Rendőrök irányították a forgalmat, az Árpád hídon baleset is nehezítette a közlekedést.

2023. május 15. 10:39
null

Nem működtek reggel a jelzőlámpák az Árpád híd budai oldalán a Flórián térnél. Egy ideig az autósok szabadon mozogtak, ám később a kiérkező rendőrök irányították a forgalmat. A közlekedést nehezítette, hogy egy teherautó hátulról belement egy személyautóba, ami keresztbe fordult a híd szélső sávjában. 

A Vörösvári úttól a Népfürdő utcáig a megszokott 5-8 perc helyett 15 perc alatt lehetett eljutni. 

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Marjai János

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xantax
2023. május 15. 16:42
Most aztán az egész ország megbénult! Ja nem! Nagyon szépen kérem, ne tegyünk úgy, mintha Budapest lenne a világ közepe.
olajfa1
2023. május 15. 15:04
Ezt is LE KELL ZÁRNI! Sőt! EGÉSZ Budapestet LE KELL ZÁRNI!!!!! Dunaújvárosig meg a Váci kompig LE KELL ZÁRNI A FORGALMAT!... ÉS AZ ÚTTESTRE FÁKAT KELL ÜLTETNI ÉS "ROVAR HOTELEKET" KELL TELEPÍTENI! ÉS A "KÖRNYEZETÜKBE MEG "MÉHLEGELŐKET" KELL KIALAKÍTANI! Sokkal élhetőbbé válna Budapest!... HAJRÁÁÁÁ!!!!!
Osztap Bender
2023. május 15. 12:44
A kerületi rendőrkapitányság (erre) sincs felkészülve. Kizárólag a hazafias megmozdulások megakadályozására vannak fogdmegek, de azok központosítva, piros sapkával ellátva. Mi lenne itt valóságos vészhelyzet idején? Vannak még egyáltalán olyan képzett rendőrök, akik alkalmasak a forgalom irányítására. Utoljára 30 éve láttam őket gyakorolni a Mogyoródi és a Mexikói út kereszteződésében. Voltak vagy húszan, de csak egy napszemüveggel. Azt mindig az kapta meg, aki beállt a kereszteződésbe integetni a bottal. De legalább készültek a várható feladatra.
Pandaka pygmaea
2023. május 15. 11:44
Mikor én mentem arra reggel, még nem volt rendőr.... fasza volt kamikázeként átkelni azon a baszott kereszteződésen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!