Orosz hadiblogger: Most kiszoríthatjuk őket, miközben megsemmisítjük a saját településeinket

2023. május 23. 06:33

Igor Girkin az orosz hadvezetést kritizálta a belgorodi betörés miatt.

2023. május 23. 06:33
null

A neves hadiblogger, Igor Girkin, aki korábban az orosz hadsereg tisztje volt a Telegramon kritizálta a hírszerzést és az orosz hadvezetést: állítása szerint a probléma, hogy azok nem tudták megelőzni a belgorodi területen lévő orosz falu elleni támadást hétfőn. A támadást egyébként orosz önkéntesek indították, írja.

– írja Girkin ironikusan.

Emlékeztetett: szerinte könnyen megakadályozható lett volna a támadás, hiszen mások mellett ő is figyelmeztetett arra korábban, hogy ez megtörténhet.

Most kiszoríthatjuk őket, miközben megsemmisíthetjük a saját településeinket. Röviden: szép munka! Csak így tovább!” – írja Girkin a saját stílusában.

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Roman Pilipej

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX - Terminátor
2023. május 23. 11:33
aki azt hiszi hogy az ilyesmi egy háborúban nem fog megtörténni, annak teljesen elmentek hazulról.
Igazszó
2023. május 23. 09:57
Nekem úgy tűnik Girkinnél és az orosz háborús szakértőknél (no meg Prigozsinnál is) kezd kiborulni a bili. A ruszkik több, mint 1 éve szarakodnak a hoholokkal, a polgári infrastruktúra ép, (repterek, a hidak, vasúti csomópontok, a vasúti/közúti hidak, elektromos-, víz-, szennyvíz-, gázhálózat épek), a hoholokat orosz gázzal látja el a nyugat, orosz olajból készült gázolajjal látja el a nyugat, miközben a háborús uszítással mozgósított hohol lakosságot a hátországban nem éri bántódás, a kikötők működnek, a határokon ömlik a pénz, a fegyver, lőszer, élelmiszer, üzemanyag nyugatról, a politikai vezetést nem támadják, a nato az usa és a polákok vezetésével szabadon garázdálkodik a hohol frontokon, a hátországban és a határok mentén, miközben a hoholok szabadon kereskednek a fos gabonájukkal a tengeren át is. Az orosz katonai szakírók már a háború 3. hónapja óta feszegetik ezeket a kérdéseket, hogy mégis mire megy ki a putyini játék, mert semmilyen katonai iskolában nem ezt tanítják senkinek a világon, amióta vannak ilyen katonai iskolák.
Zolotarjov
2023. május 23. 08:13
Slava Ukulele ismét győz..:)
Einar
2023. május 23. 07:28
Kontraproduktív támadás. 1. Lófasz orosz önkéntesek. Aki megtámadja saját hazáját az sosem volt orosz. 2. A bosszú véresebb lesz. 3. A híres ukrán becsszó, kurva hitelessé tesz őket, bármilyen nemzetközi kérdésben. Lökjék csak az F-14-eket, meg a nagyhatótávolságú fegyvereket. Majd "orosz önkéntesek" támadnak, nem ukrajna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!