Orosz képviselő: Atombombát kéne dobni Amerikára

2023. május 25. 09:54

Alaszka lenne a célpont.

2023. május 25. 09:54
null

Andrej Gurulov, a Duma képviselője kijelentette, hogy Oroszországnak amerikai területeket kéne bombáznia. Gurulov Szolovjov műsorában jelent meg, ahol kezdetnek kifejtette, hogy csak egy taktikai atomfegyverrel végrehajtott nukleáris csapás tudja megbénítani Ukrajnát. Mint mondta:

Ezek után javasolta azt, hogy Oroszország bombázzon amerikai területeket. Véleménye szerint Moszkva atombombával csapást mérhetne Alaszkára. Leszögezte, egy ilyen támadás után Alaszkából semmi sem maradna.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyi72
2023. május 25. 13:18
Sok amerika faszát szopkodó,a biden éles kés a fiókban,ugye? Amit amerika tett a világgal,azért pont megérdemelnék az atomot! Elsőnek a wall street,utána a többi. Őrült gyilkosok gyűjtőhelye! És az ukránok is megérdemlik amiért így bánnak a kissebségeikkel,amiért állandóan fenyegetnek minket így is,hogy a ruszki gyepálja őket!
LancelotDuLac
2023. május 25. 12:22
Orosz képviselő: Atombombát kéne dobni Amerikára" - toporzékol a kis hülye XDDDDD Nem baj Pistike, mi azért szeretünk téged - csak nekünk labdánk nincs XDDDDDD
Salamander
2023. május 25. 11:28
Szerintem sokan egyetértenek a vén orosz tábornokkal. Köztük én is: hadd tudják meg végre, hogy bár Európa fejére nőttek, de azért kismiskák ők a világ irányítására. Több szerénységet és több értelmet várunk tőlük, s kevesebb gonoszságot.
Gyuri05
2023. május 25. 11:15
Háát! Lehet, hogy el kellene söpörni Kijevet a föld színéről. Nem kellene ehhez atombomba, meg lehetne oldani máshogy is. Meg kellene szervezni az USA-ban egy USA szabadsága nevű terrorcsoportot, és csinálni egy két nagy terror robbantást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!