Zebrát festett boltja elé egy román férfi (Videó)

2023. április 06. 13:36

A térfigyelő kamerák az egész procedúrát rögzítették.

2023. április 06. 13:36
null

A Fekete-tenger partján fekvő Costinești városának egyik utcai árusa tavaly nyáron úgy határozott, nem várja meg a hatóságokat, vett egy vödör fehér festéket és csinált egy zebrát a boltja elé. Míg a művész alkotott, társa egy széket rakott az útra, hogy a forgalom másmerre haladjon és ne zavarják a zebra elkészítését. 

A képsorokon látni, amint már vannak ott zebranyomok, ám azok is illegálisan kerültek fel, le is koptak, ezeket akarta a bolttulaj frissíteni. A helyiek szerint néhány éve bukkantak fel a csíkok először, szemmel láthatóan amatőr módon került fel a zebra, melyet természetesen nem tábláztak ki.

A helyi rendőrség szerint nem érkezett bejelentés hozzájuk az illegális zebrával kapcsolatban. 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eusebius
2023. december 26. 21:04
Gázolás esetén??? Jogilag nem kijelölt gyalogátkelő hely.
bodosoldier
2023. április 06. 20:11
Ezt eljátszotta a Wiking Yacht Club is,amelyik a hajógyári sziget végén van.Ök vagy15 éve a budai alsó rakperton festettek egy zebrát a nagyhajó kikötőhöz.Másnap szóltak a rendőrök,hogy nagyon gyorsan szüntessék meg.Lefestették szürkéável.Nem lett ügy belőle.))
zoim
2023. április 06. 20:07
A boltosnak nincs joga zebrát festeni. Kérvényezheti a lakosság az önkormányzatnál a zebra (és sajnos fekvő rendőr) létesítését, amit esetenként indokoltan, esetenként indokolatlanul teljesítenek, illetve indokoltan, vagy indokolatlanul elutasítanak... :)
Zolotarjov
2023. április 06. 18:38
,,Románnak lenni foglalkozás..,, /Joszif Sztálin/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!