Amerikai pénzügyminiszter: Oroszországnak kell fizetni az ukrán újjáépítést

2023. április 17. 06:50

Janet Yellen egy csapásra megoldaná a kérdést.

2023. április 17. 06:50
null

Janet Yellen pénzügyminiszter a CNN-nek nyilatkozott. Elmondta: az Oroszországi Föderációnak fizetnie kell a megrongált infrastruktúra helyreállításáért. Hozzátette, hogy

Amerika arról tárgyal a szövetségesekkel, hogyan lehetne megkerülni a jogi korlátozásokat,

amelyek az oroszok befagyasztott eszközeinek erra a célra történő felhasználására vonatkoznak.

Hangsúlyozta: „A globális közösség elvárja Oroszországtól, hogy vállalja a felelősséget. Erről tárgyalunk partnereinkkel, de jogi korlátozások vannak a befagyasztott orosz eszközökkel kapcsolatban.”

Nyitókép: MTI/EPA/Michael Reynolds

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2023. április 18. 03:02
ki a faszom ez a szikkadt szatyor .
KBA98
2023. április 17. 17:09
Amerika kizsarol egy háborút (mindegy, hogy hol és miért) aztán behúzza a csőbe a megzsarolt (ebben az esetben orosz) országot és még neki áll feljebb. Amit ő tönkre tett az mással akarja felépíttetni? és sec perc alatt a megvásárolt pl. Ukrajnát a földdel egyenlővé teszi, melyhez egy áruló vezető meggazdagodva tapsikol, sőt ő képzeli magát a világ urának!
Rizsa
2023. április 17. 16:56
Az egész Amerika provokálta háború . Ha nyerünk miénk Ukrajna ha veszünk akkor se fizetünk .
nuknuk
2023. április 17. 15:27
Ahogy az USA is mindent kifizetett Vietnamban, Irakban, Afganisztánban ... ? Vietnám 3.2 millió halott Irak 1.2 millió halott Afganisztán 300 000 halott. Városok, gyárak, termőföldek felégetése, szétbombázása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!