Kétéltű támadásra készülhet Ukrajna az új felvételek szerint

2023. április 20. 18:12

A videón látható járművet arra terveztek, hogy sarkvidéki, sivatagi vagy dzsungel körülmények között is bevethető legyen.

2023. április 20. 18:12
null

A Portfolio szúrta ki, hogy a Holland Királyi Haditengerészet videója szerint ukrán katonák kapnak kiképzést Bandvagn BvS 10 páncélozott kétéltű járművekre.

Hozzátették: Hollandia korábban vállalta ukrán katonák kiképzését, Leopard 2-es páncélos megvételét, feljavítását és elküldését tervezik Ukrajna számára. A mostani videón az ukrán katonák a gyakorlótéren a Bandvagn BvS 10 páncélozott lánctalpas terepjárók vezetésére és üzemeltetésére kapnak képzést.

Hangsúlyozzák: a Bandvagn BvS 10 lánctalpas, páncélozott,

teljesen kétéltű katonai harcjármű, amelyet arra terveztek, hogy sarkvidéki, sivatagi vagy dzsungel körülmények között is bevethető legyen.

A jármű tetején egy darab forgatható torony található, amely felszerelhető egy 7,62 milliméteres vagy 12,7 milliméteres géppuskával vagy egy 40 milliméteres automata gránátvetővel. Április elején derült ki, hogy Hollandia leszállította a korábban beígért kétéltű jármű 28 példányát Ukrajnának, írja a Portfolio.

Nyitókép: Youtube

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick69
2023. április 21. 13:03
Úgy látom a hollandusok is kiselejteztek mindent, amit az urkánokra rá lehetett sózni!
Kormánypárti2
2023. április 21. 07:36
Ürgebőrbe varrt békaemberekkel. És ha kilövik, megjelenik a képernyőn, hogy: Már csak egy élte maradt a kettőből!
Robert69
2023. április 20. 20:47
Na mostmár tényleg kíváncsi leszek mire mennek ezzel a színes hadsereggel, elsőre úgy tűnik jó a sok nyugati technika de ha jobban belegondolunk egy UAZ-t vagy orosz technikát szinte bármelyik ukrán elvezeti a nyugatira meg kiképeztek egynéhányat mi lesz ha az élőerő elhullik és nem lesz aki hozzáértően kezelje a szuper nyugati fegyvereket?
Igenpersze
2023. április 20. 20:37
Bandvagn - szakadok baszki :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!