A volt donbaszi parancsnok szerint Prigozsin háborús bűnös

2023. március 06. 07:59

A Wagner-vezér válasza: Girkin gyáva, úgy viselkedik, mint egy nő.

2023. március 06. 07:59
null

Az Obozrevatel ukrán portál arról ír, hogy a szlovjanszki mészárosként is emlegetett (a maláj Boeing lelövése miatt is elítélt!) Igor Girkin most egy hosszú bejegyzésben kritizálta a Wagner vezetőjét, Jevgenyij Prigozsint. Szerinte

a Wagner-csoportnak nincs akkora befolyása a háborús helyzetre, mint azt Prigozsin állítja.

Girkin leszögezi: a zsoldosvezér „háborús bűnösként” próbálja építgetni a saját ambícióit. Elismerte ugyan, hogy ha a Wagner visszavonulna, akkor Bahmut környékén valóban rosszabb lenne az orosz hadsereg helyzete, de általánosságban az ukrajnai frontot nézve szinte semmilyen jelentősége nem lenne  ahogy annak sem, ha az oroszok nem tudnák elfoglalni Bahmutot.

Prigozsin azonnal válaszolt: azt írta, ha Girkin ismét harcolni szeretne, és nemcsak másokat kritizálni, akkor szívesen látják a Wagner-csoportnál. Szerinte most Girkin most gyáván, „nőként” viselkedik, nőket pedig nem szokás sértegetni, ezért nem reagál érdemben a kritikákra.

***

Nyitókép: Pillanatkép a Wagner-csoport egy videójából

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2023. március 06. 10:25
Kofalárma, halaggyunk(!)
Gullwing
2023. március 06. 08:11
Rendezzék le egymással szemmtől szemben. Lehet verekedni is nem muszály vitatkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!