A CIA vezetője Lengyelországba utazott

2023. március 16. 07:57

A térség biztonságáról tárgyaltak.

2023. március 16. 07:57
null

Az Unian ukrán portál arról ír, hogy a lengyel vezetés a CIA vezetőjével tárgyalt a térség biztonságáról, Lengyelországban Hozzátették: Andrzej Duda lengyel elnök találkozott William Burns, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség igazgatójával.

Erről a lengyel elnöki hivatal számolt be, írják. „Andrzej Duda lengyel elnök az elnöki palotában találkozott a Központi Hírszerző Ügynökség igazgatójával.

– így a jelentés.

Nyitókép: Fotó: Al Drago / POOL / AFP

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. március 19. 16:08
Barátaink a polákok, de a mi biztonságukról igy ne akarjanak gondoskodni. Teljessen elment az eszük, mióta a nyelvük az amcsik hátsójában szorgoskodik. Azért jó lenne tudni, mit igértek nekik a szabadság bajnokai. Elképzelések vannak.
Hydra Esus
2023. március 16. 23:37
Kedélyes, semmitmondó beszélgetés lehetett.
formaegy
2023. március 16. 17:56
"Andrzej Duda lengyel elnök az elnöki palotában találkozott a Központi Hírszerző Ügynökség igazgatójával. A megbeszélések középpontjában a jelenlegi biztonsági helyzet állt" )))))))))))) No persze.)))))))))) A lengyel háborúpárti náci gyilkos a világ legaljasabb terrorista amcsi gyilkossal a biztonságról. Hahaha.... Bizony bizony. A gyilkos náci Olaf Scholz elvtársnak befellegzett. A rühes gyilkos amcsik a gyilkos náci lengyelekkel egyeztetnek a nagyhatalom létrehozásán. Nem N.o.-ban hanem a büdös gyilkos náci lengyeleknél lesz a támaszpontjuk a gyilkos rühes amcsiknak. Innentől kezdve el lehet képzelni a továbbiakat. Terrorista náci gyilkos Olaf Scholz elvtárs! - megköszönik neked hogy beleegyeztél az Észak-áramlat felrobbantásába! Ja, vagy még azt sem? Rövid pórázon tartanak, rühes kutya?! Büdös rohadt gyilkosok!
390 ft
2023. március 16. 17:47
A kurva anyjukat, már nem is titkolják hogy ott is kavarják a szart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!