Sebestyén Balázs: Nagyon érdekes játszma zajlik az Északi Áramlat ügyében

2023. február 09. 16:36

A Rádió1 reggeli műsorában részletesen foglalkoztak azzal, hogy egy amerikai sztárújságíró szerint az Egyesült Államok felelős az Északi Áramlat szeptemberi felrobbantásáért.

2023. február 09. 16:36
null

Seymour Hersh, többszörösen díjazott – köztük Pulitzer-díjjal is kitüntetett – amerikai oknyomozó újságíró friss cikkében leírta kormányzati forrásokra hivatkozva, hogyan robbantotta fel Amerika az Északi Áramlat vezetékeket. Állítása szerint az Egyesült Államok kormánya a CIA-vel karöltve hogyan tervezte meg a vezetékek felrobbantását, hogyan robbantották fel azokat, valamint hogyan próbálták meg kezelni a robbantás utóhatását.

A témával kiemelten foglalkoztak a Rádió1 csütörtök reggeli műsorában, ahol Sebestyén Balázs a cikket elemezve kifejtette, az amerikaiaknak segítő Norvégiának is jól jött az Északi Áramlat megtorpedózása, ugyanis ha nem jön Oroszország felől fosszilis energia, akkor nagyobb igény lesz a norvég földgázra.

– szúrt oda két szkeptikus beszélgetőpartnerének. 

Sebestyén Balázs úgy folytatta, hogy magának Hersh-nek maga a személye meggyőző a témában, ugyanis egy nagyon elismert oknyomozó újságíróról van szó.

 

 – mondta a műsorvezető, majd kijelentette, hosszú ideig olvasta és elemezte a sztárújságíró cikkét, amiből azt szűrte le, hogy nagyon érdekes játszma zajlik az Északi Áramlat ügyében.

Nyitókép: Facebook

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dobrevita
2023. február 10. 09:43
S. Balázs és ratyi brigádjának áltudományos okoskodása ritka szánalmas, amolyan Győzikie szint, csak jóval alacsonyabb IQ-val.
bambuci
2023. február 09. 22:12
Mielőtt az áramlatokat felrobbantottak, a németek elkezdtek vissza táncolni. Az oroszok jeleztek , hogy a csővezeték fel van töltve és ha a németeknek szüksége van gázra csak megnyitják. Hat erre puff másnap felrobbant. Az USA ki akarja nyírni a nemet ipart, kezdtek a vw-el, folytatják tovább. Egyedül azt nem értem hogy a németek miért nem látják és veszik fel a kesztyűt. Igaz nem rég hallottam hogy 130000 amerikai katona van most a németeknél. Nyakukon a kés hetven éve.
Alaric
2023. február 09. 19:16
"ott lehozhatsz egy ilyen hírt, mert nem esel ki utána az ablakon” Én azért nem nagyon mennék a helyében az első emeltnél magasabbra. Talán még odáig sem.
AGab
2023. február 09. 19:06
Rájöttem mi a közös Puzsérban és Sebestyén Balázsban: - Buták, őszinték, magabiztosak (beképzeltek és határozottak), és valószínűleg ezért népszerűek. Ja, és néha emiatt többször előfordul, hogy még igazuk is van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!