Tankerhajók úsznak Verhofstadt mögött

2023. február 25. 08:55

A lobbista képviselő olyan cég igazgatótanácsában foglalt helyet, amelyik cseppfolyósított gázt szállít.

2023. február 25. 08:55
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin

„Az odahaza bárdolatlan kölyöknek becézett Guy Verhofstadtnak komoly anyagi érdeke van abban, hogy az unióban minél több ország mondjon le a vezetéken szállított energiahordozókról, azaz álljon be az Oroszország elleni ostoba, önsorsrontó szankciók mögé. A liberális belga képviselő ugyanis egy olyan cégnek az igazgatótanácsában foglalt helyet 2010 óta két alkalommal is, amelyik világszerte LNG-t, vagyis cseppfolyósított gázt szállít.

Így azért egészen más fénytörést kap a szörnyű háború évfordulóján tett nyilatkozata, miszerint ha Orbán továbbra is szabotálja a szankciókat, akkor el kell venni Magyarországtól a szavazati jogot. Minden háborúban ott vannak a Kurázsi mamák, a véres frontok mögött tolják az ekhós szekerüket, és bőszen gazdagodnak mások nyomorúságából… Szóval, mikor a Kölyök Magyarország szidalmazásával tölti napjainak jó részét, akkor a »demokráciaaggodalom« mögött látnunk kell a pénzsóvár lobbistát is!”

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. február 26. 14:40
az EP a vilag legkorruptabb intezmenye
Lanter
2023. február 26. 08:01
Gay assholestadt vérbajos korcs kutyus úrnak meg a gilloutin t szavazom meg! Mielőbb annál jobb...
Kecmec
2023. február 26. 06:57
Idő kérdése volt csupán mikorra derül ki , hogy nem elvi kérdés hanem gazdasági..,. viszont felteszem magamnak a kérdést meddig kell még tűrni,hogy mindenféle aberált állat beleugasson az életünkbe? Miért nem veszünk elejét azzal , hogy nem tartozunk ehez a gittegylethez (elnézést a Pál utcaiaktól) megleszünk nélkülük .
lyon
2023. február 25. 16:49
Ez a Verhofstadt egy mocskos féreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!