Amerikai lap: A magyarországi „illiberalizmus” a békéhez vezető út felvállalása

2023. február 10. 20:42

Gavin Wax szerint az Ukrajnának nyújtott támogatás is közelebb sodorta Oroszországot Kínához.

2023. február 10. 20:42
null

Gavin Wax legújabb írásában kifejtette, hogy szerinte a propaganda ködje miatt sok politikus és szakértő elvesztette józanságát az orosz–ukrán háború kapcsán. Hozzátette: „Egyetlen nemzet tűnik ki azzal, hogy képes józan maradni, és a feszültség közepette nyugtató hatással bírni: Magyarország.

amely az orosz gazdaságot megkímélte, ugyanakkor az európait sújtja.”  Írásában a szerző Szijjártó Pétert is idézte gondolatának alátámasztására. Elemzésében kitért arra is, hogy az Ukrajnának nyújtott támogatás csak közelebb sodorta Oroszországot Kínához. Ennek pedig, meglátása szerint, az lesz a következménye, hogy „Az Egyesült Államok és Európa lesz az, aki kívülről szemléli a kialakulóban lévő többpólusú gazdasági rendet, nem pedig Oroszország és szövetségesei.”

 

Nyitókép: Thierry Monasse / Anadolu Agency / AFP

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2023. február 11. 10:19
Lári-fári Orbánnak nem igaza volt, hanem igaza lesz
ThuleanPerspective
2023. február 11. 09:08
Végén csak kifizetődik, hogy megint nem a 4. Német Birodalommal harcolunk az oroszok ellen
LancelotDuLac
2023. február 11. 06:58
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lássuk csak ki is az a Gavin Wax Gavin Wax a New York-i Fiatal Republikánus Klub 76. elnöke, a New York-i republikánus Liberty Caucus elnöke, a Turning Point USA nagykövete, valamint a Londoni Politikakutató Központ munkatársa. https://amgreatness.com/2023/02/05/a-lesson-in-chinese-communist-media-control/ "munkatárs" XDDDDDDDDDDD (influenszer) KB, mint Csintalan, vagy Győzike vagy Jakab XDDDDDDDDDDDDDDD
ZZoltan
2023. február 11. 03:01
ácsi! Miért nem ír a mandiner SEM a tegnap DÉLBEN történt terrorcsselekményről???? FÉLHOLTRA VERIK BUDAPEST UTCÁIN A MAGYAROKAT A NÉMET ANTIFÁK!!!!! Miért qssol a jobboldali média is!!! Cselekedni kell, határzár, anarchisták letartóztatása. És ebből giga botrányt csinálni! Miért kussoltok?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!