Daniel Freund: Omladoznak a magyar gazdaság stratégiai alapjai

2023. január 18. 20:27

A német zöld képviselő reméli, hogy „ezek a nehézségek aláássák a Fidesz-szavazók bizalmát”.

2023. január 18. 20:27
null

Szerdán újabb Twitter-bejegyzésben foglalkozott Magyarországgal Daniel Freund. A német balliberális zöld EP-képviselő azt írta, hogy 

Milliárdos nagyságrendű uniós pénzek várakoznak.” Ezzel vélhetően arra az 5,8 milliárd euróra utalt, amelyet az Unió visszatart Magyarországtól az újjáépítési alapból a korrupciót és a bíróságok függetlenségét illető aggályok miatt.

Freund bejegyzésében kijelentette, hogy „a növekvő gazdasági nehézségek várhatóan aláássák sok Fidesz-szavazó meggyőződését azt illetően hogy az ország jó irányba halad az Orbán-kormánnyal.”

Daniel Freund vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kecskee
2023. január 20. 10:01
Okoznak némi gondokat, mert visszatartják a nekünk járó pénzeket, amikre a kormány építkezett, aztán jár a pofájuk hogy a Zóbán tette... Dögöljön már meg valahol ez a nyomorék.
Bakandri
2023. január 19. 14:54
Kis nyomi örülsz??????????????????????
need-info
2023. január 19. 11:07
Ha egyre hangosabbak ezek a tetvek, akkor nyugodjatok meg, jó úton haladunk. :)
Bendzsó Boy
2023. január 19. 11:03
Du stinkender wurm hattest deiner Mutterhure den kopf abgerissen! Az egyedfejlődés csodája ez a disznó fejű patkány! Túl sok ondót nyelt az anyja méhében!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!