Magyarország és Szlovénia kétoldalú kapcsolatait semmiféle problémás ügy nem terheli

2022. december 02. 12:43

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a szlovéniai Mariborban munkaebéden tárgyalt Robert Golobbal, Szlovénia miniszterelnökével.

2022. december 02. 12:43
null

A megbeszélésen, melyen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is, az európai energiabiztonságot ért kihívásokról volt szó. Ennek fényében óriási sikernek értékelték a két ország villamosenergia hálózatának összekapcsolását, amelynek munkálatai véget értek, és ez alkalomból a két miniszterelnök jelenlétében délután ünnepséget tartanak a szlovéniai Cirkovcén.  

– ismertette Havasi Bertalan, hozzátéve: a két vezető kiállt a határmenti térségek további gazdasági fejlesztése mellett.

(MTI)

Orbán Viktor elindult Szlovéniába

A miniszterelnök közösségi oldalán posztolt arról, hogy hivatalos látogatásra megy Szlovéniába.

Nyitókép: MTI/Fischer Zoltán

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2022. december 02. 13:36
orban beavatkozott a szloveniai valasztasokba. A magyar adofizetok penzen a szloven szelsojobbot erositette, a magyarhoz hasonlo fake-news propaganda media-birodalom kiepitesenek tamogatasaval.
Odone Ricci
2022. december 02. 13:36
Menjünk Szlovéniába sielni. Jó pályák, szerényebb árak mint más alpesi vidékeken. Kitűnő egykori monarchiás konyha, hasonló a magyarhoz és nem néznek le bennünket. Vannak szép termálfürdőik is.
-Zsolt-
2022. december 02. 13:14
Szlovénia az EU csatlakozás után 2.5 évvel teljesíteni tudta az euró bevezetéséhez szükséges feltételeket. Magyarországnak 18 év alatt sem sikerült átugrania a lécet.
dezilluzionista
2022. december 02. 13:10
Kivéve:Putyin.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!