Orosz külügyminisztérium: Perverzió, amit a pápa csinál!

2022. november 28. 19:59

Ferenc pápa korábban a csecseneket és burjátokat „az ukrajnai orosz csapatok legkegyetlenebb részének” nevezte.

2022. november 28. 19:59
null

Ferenc pápa csecsenekkel és burjátokkal kapcsolatos kijelentései nemcsak a „russzofóbiát”, hanem az igazság felháborító elferdítését is jelzik – mondta Marija Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője hétfőn a Föderációs Tanács kerekasztalán.

Az Index cikke szerint a diplomata Ferenc pápa szavaira hívta fel a figyelmet az amerikai médiának adott interjújában, ahol a csecseneket és burjátokat „az ukrajnai orosz csapatok legkegyetlenebb részének” nevezte, megjegyezve, hogy „ha vannak mártírok, akkor kell lenniük olyanoknak is, akik kínozzák őket”.

– vélekedett Zaharova.

Nyitókép: MTI/EPA-ANSA/Fabio Frustaci

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Theodorik
2022. november 29. 23:55
A pápa XVI. Benedek. Ez a nyomorult az Antikrisztus szolgája.
Sany Xepi
2022. november 29. 05:57
Mondjuk a mindenhez értő pápákat soha nem tudtam megérteni. Nekik a- békét akar a világ- mondattól nem szabadna eltérni. Nem értenek hozzá, politikai gyakorlatuk 0, szakemberi nincsenek.
confitür
2022. november 29. 04:45
Nem zárható ki a katolikus egyházfő, amerikaiak általi zsarolása. Nem hiszem,hogy az idézett szöveg,Ferenc pápa saját gondolatait tükrözi. Amerika rövid történelme bizonyítja, hogy minden aljasságra képes. Könnyen lehet,hogy a Pápa, például a közel keleti védtelen keresztények legyilkolásával zsarolható.
-Zsolt-
2022. november 29. 00:09
Lamborghinis Kirillt Magyarország vallási vezetőjének!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!