Puzsér Róbert: Kiderült Márki-Zayról, hogy nem olyan kompetens, ahogy elképzeltük

2022. október 09. 19:50

„Tényleges problémám a Gyurcsánnyal, hogy falhoz verte a köztársaságot, és leszállította Orbán Viktor lábához a magyarokat” – fogalmazott a publicista.

2022. október 09. 19:50
null

Létezik független sajtó? Miben mérik a függetlenséget? Lehet-e egy újságíró független, miközben a közönsége elvár egy bizonyos minőségű tartalmat? Mit jelent az öncenzúra? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Varga Ádám és Puzsér Róbert egy vasárnap esti interjúban.

Az ellenzék külföldi kampányfinanszírozására rátérve Puzsér elmondta: „Mivel, hogy az ellenzék meg van fojtva és minden forrástól el van vágva, igen külföldről kaptak pénzt”. Hozzátette: „De nyugi, nyugi nem probléma, mert Orbán Viktort így is megválasztották”. Kifejtette:

most miért olyan nagy gond, hogy kétmilliárdot elcsesztek, amikor nem jutottak semmire”. 

Elmondta: „ Amikor kétmilliárdot fizetnek, azért fizetnek kétmilliárdot, hogy a kormánynak,  a kormánymédiának, meg a kormánypropagandának a végtelen pénzével és a végtelen eszközeivel szemben, a Márki-Zay Péter vezette ellenzék, amelyik tartalmazta a Gyurcsányt” felvehesse a kesztyűt. 

„Gyurcsány falhozverte a köztársaságot”

Gyurcsány Ferencre rátérve Puzsér kifejtette: „Tényleges problémám a Gyurcsánnyal, hogy falhoz verte a köztársaságot, és leszállította Orbán Viktor lábához a magyarokat, ez tényleges probléma”. Hozzátette: „ A ti problémátok a Gyurcsánnyal nem ez, hanem ti nektek a Gyurcsány valójában az öttalálatos lottószelvényetek, amit most is lobogtattok”. Puzsér azt is elmondta, hogy szerinte az ellenzéki képviselők közül is undorodnak néhányan Gyurcsánytól.

Puzsérnak Márki-Zayhoz is volt néhány szava. „Kiderült Márki-Zay Péterről, hogy nem olyan kompetens, mint ahogy azt elképzeltük” – fogalmazott a publicista.

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2022. október 11. 07:40
Nem kompetens? Neeeeeem? Te szerencsétlen, ezt ugattuk, ordítottuk, mondtuk, a választások előtt egyfolytában! Te politikai analfabéta, erre csak most jössz rá? Hogy mersz egyáltalán te teljesen tudatlan módra megnyilvánuló egyed, állandóan pofázni, mikor alapvetések megértéséhez neke majd egy év kell?
beflower56
2022. október 10. 10:08
Ez a Puzsér egyre hülyébb!!
florin
2022. október 10. 10:06
Puzsér, minden gond nélkül ránk szabadította volna ezt az elmebajos MZP-t!?
Orange79
2022. október 10. 10:05
Legfeljebb te képzelted kompetensnek makizajt, a normális emberek többsége számára nyilvánvaló volt, hogy egy elmebeteg, nárcisztikus idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!