Ezek a terroristák mindenhová aknákat és robbanószerkezeteket helyeznek

2022. október 24. 15:17

Ez olyan mint, amikor filmek alapján képzelik el az emberek a helyzetet. Interjú.

2022. október 24. 15:17
null
Ihor Korhovij

Mennyire nehéz újraindítani az életet az oroszoktól visszaszerzett területeken?

Nagyon nehéz. Először is, fizikailag is nehéz hozzáférni a szóban forgó területekhez. Az első lépés az aknamentesítés volt, ami egy hosszú ideig tartó és komplikált folyamat. Utána fel kell mérni a károkat a megrongálódott épületekben és egészében is. Ehhez kapcsolódik az alapvető szolgáltatásokhoz szükséges infrastruktúra - úgy mint iskolák, óvodák, kórházak stb. - épületeinek a renoválása is. Ez nagyon sokba fog kerülni, és egy nagyon összetett probléma egészében, aminek a megoldása hosszú ideig eltarthat.

Az aknamentesítés kapcsán a hírek alapján úgy tűnhet, hogy amikor az oroszok kivonulnak a korábban általuk ellenőrzött ukrán területekről, nem aknázzák alá az épületeket, tankokat, vagy lőszerkészleteket, így elsősorban aknamezők jelenthetnek problémát. Milyen szinten állja meg a helyét ez a nézőpont?

Ez olyan mint, amikor filmek alapján képzelik el az emberek a helyzetet. A valóságban ezek a terroristák mindenhová aknákat és robbanószerkezeteket helyeznek el: az elesett katonák holtteste alá, vagy akár még gyerekjátékokba is. A békés civil lakosság házai is tele vannak ezekkel a robbanószerkezetekkel. Volt egy egészen érdekes eset is, ami, ha jól emlékszem, akkor a kijevi, vagy valamelyik májusban felszabadított régióban történt; az egyik visszatérő lakos például a méhkaptárában talált egy elrejtett robbanószerkezetet. Ezek az etika és morál nélküli emberek, egész egyszerűen terroristák.

Nyitókép: HotNews

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2022. október 25. 08:15
Még a méhkaptárakat is aláaknázzák..... Vicces fiú ez az Ihor. Jól elgurította a hantagolyót.
Lakat1983
2022. október 24. 23:35
A Disney már könyörög a receptért, még ők se tudnak ilyen oltári kamu meséket kitalálni.
ujferi
2022. október 24. 19:53
Hányok már az ukránoktól !!!
akiaki
2022. október 24. 19:10
a jóllakot, háborúban élő úr, bassza meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!