Meloni tárgyalt Zelenszkijjel, támogatásáról biztosította Ukrajnát

2022. október 04. 21:35

A két vezető politikus először tárgyalt az olaszországi választások óta.

2022. október 04. 21:35
null

Először tárgyalt Volodimir Zelenszkij és Giorgia Meloni az olasz választások óta, mely után az ukrán elnök Twitter-oldalán olaszul gratulált Meloni győzelméhez. A poszthoz a jobboldali politikus azt írta, Ukrajna számíthat támogatásukra.

Meloni a mostani telefonbeszélgetés során hangsúlyozta elkötelezettségét minden olyan diplomáciai erőfeszítés mellett, amely hasznos az Oroszországgal fennálló konfliktus lezárása érdekében. Meloni pártja közleményben tudatta, meghívták a leendő olasz miniszterelnököt Kijevbe és Zelenszkij megköszönte az Olaszországtól kapott fegyvereket. 

Nyítókép: Alberto Pizzoli/AFP

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. október 05. 17:23
mindent csak mértékkel...
XTRO
2022. október 05. 10:49
Amikor eddig szóba került, mindig posztfasiszta, meg szélsőjobbos volt.. most meg egy diplomatikus telefonbeszélgetésbe sikerül beleképzelni a beteg vágyakat, hátha behódol a libsi nyomásnak. Természetesen akkor szembefordul a gonosz Orbánnal és eljöhet a dékás kánaán .
files32
2022. október 05. 07:49
Az Orbán-zselé beszélgetésnek mi IS volt a témája, már nem emlékszem?
szürkeSzarvas
2022. október 05. 07:42
Ha őszinte lenne-kockaztatná,hogy a CIA esetleg megöleti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!