Nógrádi: Az ukránok két csapásáról nem tudott az orosz hírszerzés, ezért fejek fognak hullani (videó)

2022. szeptember 19. 21:00

A biztonságpolitikai szakértő szerint a válság eszkalálódik.

2022. szeptember 19. 21:00
null

„Az oroszok mindig büszkén mondják, hogy az orosz hadsereg húsz százaléka van a fronton” – kezdte meg az elemzését Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a HírTV Háború Ukrajnában című műsorának hétfői adásában. „Ez lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem” – tette hozzá. Kifejtette, hogy a háborúban mindkét fél abszolút PR-t csinál, a valóság senkit sem érdekel. 

– szögezte le. Ennek kapcsán kijelentette a szakértő, hogy Oroszország komoly létszámhiánnyal küzd. 

Kijelentette Nógrádi, hogy ő úgy látja a különféle háborús hírek nyomán, hogy a háborús válság nem csillapodik, hanem eszkalálódik. Viszont műsorvezetői kérdésre kifejtette, hogy nem elképzelhető, hogy felcserélődnek az erőviszonyok Ukrajna és Oroszország között, hiába támogatja Nyugat előbbit annyira.

Nyitókép: HírTV-képernyőkép

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atti bá
2022. szeptember 20. 19:22
Gyuri úr már annyit beszélt a témáról, hogy maga sem trudja mit mondott tegnap. Ez ciki.
Lajoss
2022. szeptember 20. 08:22
Te már csak tudod,hisz 3/3-as moszkovita geci vagy..
edico
2022. szeptember 20. 08:13
Gyuribá, miért nem szóltál nekik időben?
Halder
2022. szeptember 20. 07:54
„Az oroszok mindig büszkén mondják, hogy az orosz hadsereg húsz százaléka van a fronton” Ez kínos. Akkor is ha igaz, akkor is ha nem. Ha ez igaz, akkor barmok, hogy a 20 %ot megalázzák és az országukat is, miközben bőven lenne emberük. Már 4-5 hónapja katonákat kéne MÉG ide hozni. Eddig kellemetlen volt, hogy nem tudnak előremenni, most már az hogy az ukrán ellenoffenzívát nem tudják leállítani. Ha van még katonájuk bőven és erre büszkék is, akkor ezek nem normálisak. Persze szlávok, hogy is lehetne normális banda egyik is.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!