Szaúd-Arábiába indít járatokat a Wizz Air

2022. augusztus 25. 14:20

A Wizz Air jövőre három járatot indít Budapestről Szaúd-Arábiába, azon belül Rijád, Dzsidda és Dammám városba - közölte a légitársaság csütörtökön az MTI-vel.

2022. augusztus 25. 14:20
null

A Vörös-tenger partvidékén fekvő Dzsidda, valamint Szaúd-Arábia fővárosa, Rijád 2023 januárjától, a Perzsa-öbölnél található Dammám pedig 2023 áprilisától lesz elérhető a Wizz Air utasai számára. A közlemény szerint a Budapest Rijád, illetve a Budapest Dzsidda útvonalon hétfőn és pénteken, illetve kedden és szombaton, míg a magyar fővárosból Dammámba tartó járatokkal csütörtökön és vasárnap utazhatnak majd az érdeklődők.

A jegyekről további információk a Wizz Air hivatalos weboldalán, illetve mobilalkalmazásában találhatók. A légitársaság jelezte: foglaláskor az utasok igénybe vehetik a Wizz Flex szolgáltatást, amellyel az utasoknak lehetőségük van arra, hogy váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő diszkont légitársasága, jelenleg 160 darab Airbus A320, A321, A320neo és A321neo típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, amelynek átlagéletkora öt év.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. augusztus 25. 19:54
Tényleg nem vagyunk jogállam. Legalábbis nekünk ilyet nem szabadna.
luisbathhelena
2022. augusztus 25. 17:39
Elvileg hitetlenek nem tehetik a lábukat a szent földre. Ezt mára leszükítették Mekka és Medina szent helyeire
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!