Orosz diplomata: Kizárt, hogy béketárgyalásokra kerüljön sor

2022. augusztus 22. 15:43

Állítása szerint áprilisban nagyon közel voltak a megegyezéshez, viszont azóta az Egyesült Államok és a NATO-szövetségesek belekényszerítették Ukrajnát a tárgyalások félbehagyására.

2022. augusztus 22. 15:43
null

Egy magas rangú orosz diplomata kizárta a diplomáciai megoldás lehetőségét az ukrajnai háború befejezésére, és azt mondta, Moszkva elhúzódó konfliktusra számít – értesült a Guardian.

A csavar a dologban az, hogy ez a diplomata kifejtette, hogy Moszkva és Kijev nagyon közel állt egy megegyezéshez az áprilisi tárgyalások idején, csak szerinte 

az Egyesült Államok és a NATO-szövetségesek belekényszerítették Ukrajnát a béketárgyalások félbehagyására.

Gennagyij Gatilov elmondta, hogy ezek után nem várhatóak béketárgyalások Vlagyimir Putyin orosz és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök között.

Nyitókép: MTI

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A közösség tagjaként
2022. augusztus 22. 21:50
Kár mert Urán Atomovics Atom nagyon jó béke tárgyaló képességekkel rendelkezik. A japók IS egyből békét kötöttek VELE pedig nagyon harciasak voltak azok IS előtte.
Tuners
2022. augusztus 22. 19:53
Kicsodámnak a kicsodája?!! Miröl beszélsz te.?! Nem értem a ratyi-szlenget. Szóval NATO csatlakozáshoz a tagállamok ratifikációja jelentéktelen részlet, azt mondod?
Egy Ember
2022. augusztus 22. 19:09
Az ukrán bohóccal egy tárgyalás lesz. Amikor áll a majomketrecben és háborús bűnökért elitélik.
Daily
2022. augusztus 22. 18:56
Egy darabig eljátszadoznak ja. Miért is kéne tárgyalni. Az amerikai demokratáknak tökéletes állapot, hogy úgy tudnak ugráltatni bárkit, hogy egy katonájukba sem kerül csak némi pénzbe. Az meg a dollár abból nyomtatnak bármennyit. Az árfolyamával meg kifizetik a szövetségeseiket a károkért. Lényegében a háttérnek tökéletes állapot különben a tőzsdék a béka segge alatt lennének még bizakodnak, hogy a vagyon még megmarad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!