Duma-elnök: „Washington éhségre, fagyoskodásra és elszigeteltségre ítélte Európát”

2022. augusztus 20. 17:53

Vjacseszlav Volodin, az orosz parlament alsóházának elnöke szerint Washington szándékosan gyengíti az Európai Unió gazdasági versenyképességét.

2022. augusztus 20. 17:53
null

Vjacseszlav Volodin elmondta, az Egyesült Államok sokkal magasabb áron adja el a gázt az amúgy is rekord inflációval sújtott Európának, mint a hazai piacon, ezzel gyengítve az Európai Unió gazdasági versenyképességét.

A közösségi oldalán azt írta, a rendkívüli aszály Európában súlyosan érintette a mezőgazdasági ágazatot, a termés jelentősen elmaradt a 2021-es évtől, az áramhiány pedig áramár-emelkedést eredményezett.

Washington nyomására néhány európai állam megszakította a gazdasági együttműködést Oroszországgal, és megtiltotta az orosz állampolgárok beutazását”

– sorolta Volodin, majd hozzátette, Washington kész mindent megtenni, hogy megőrizze hatalmát a világ felett, feláldozva ezért az európai országok polgárainak jólétét és gazdaságát.

Forrás: Index

Nyitókép: Kirill KUDRYAVTSEV/AFP

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2022. augusztus 21. 09:06
A az EUR soha nem volt még ennyire gyenge a dollárhoz képest A Rubel soha nem volt még ilyen erős ... A dollárhoz képest .. A befektetők tudják hogy mire megy ki az ukrán háború csak az EU vezetői hiszik azt hogy pénzzel és fegyverrel Ukrajna legyőzheti Oroszországot..
Kristály
2022. augusztus 21. 06:24
Európa megkostolja a demokrácia túlsó végét. Hogy nincs semmi sem pénz sem áram sem fütés sem melegvíz Ez lesz nyugat Európának az igazi liberalis demokrácia amit annyira áhitottak.
ExMunkatárs
2022. augusztus 21. 05:57
"Te élj abban, hogy a szankciók működnek." Pedig hát nem. A T62-esek is csak azért mennek a múzeumból a frontra mert... mi közöd hozzá, nem te momdod meg, mivel harcolnak, kinek képzeled te magad?
Lajoss
2022. augusztus 20. 20:10
mandiner.ru
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!