Fát döntött a vihar a vasúti pályára Fejér megyében

2022. augusztus 19. 22:25

A közúti közlekedést is nehezíti az országot péntek este elérő, zivatarokkal kísért hidegfront.

2022. augusztus 19. 22:25
null

Az Útinform a honlapján azt írta: fennakadást okoz a közlekedésben a nyugatról keletre tartó vihar. A zivatar miatt az M7-es autópályán a Martonvásár és Budapest közötti szakaszon mindkét oldalon szinte csak araszol a forgalom. A Tatabánya-Székesfehérvár-Dunaújváros-tengelyen, valamint a Duna vonalától nyugatra eső területeken a hirtelen lezúduló eső miatt lassabb haladásra kell készülni a gyorsforgalmi utakon, valamint a fő-és a mellékutakon egyaránt.

Korábban a Mávinform azt közölte: fa dőlt a viharban a vasúti pályára és a felsővezeték is megrongálódott Székesfehérvár és Ódinnyés között péntek este. Emiatt a székesfehérvári vonalon késnek a vonatok. Az Országos Meteorológiai Szolgálat többször felhívta a figyelmet a zivatarok és a felhőszakadás veszélyére. Az időjárás az augusztus 20-ai ünnepi programokat is befolyásolja, ezért azt kérték: aki kilátogatna a rendezvényekre, kövesse az időjárás alakulását, a veszélyjelzéseket.

(MTI)

Nyitókép: Mávinform

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2022. augusztus 20. 11:32
Ezt hogy csinálta? Úgy tudom ÓÓÓbán kivágatta a múlt héten az összes fát Magyarországon.
Micó
2022. augusztus 19. 23:04
Márvjelyteállt.
Lombi
2022. augusztus 19. 23:00
Írtják magyarországon a fát, ahogy csak tudják.
Akitlosz
2022. augusztus 19. 22:58
Ukrán szabotőrök. Vagyis izé, partizánok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!