Dmitrij Medvegyev a Donbaszba látogatott

2022. augusztus 12. 08:31

A volt orosz elnök, az orosz biztonsági tanács jelenlegi elnökhelyettese azért tett látogatást, hogy megvizsgálja a térség biztonságát.

2022. augusztus 12. 08:31
null

Helyi idő szerint csütörtökön közzétett Telegram-üzenetében Medvegyev arról tájékoztatott, hogy találkozott a régió vezetőivel, és Vlagyimir Putyin orosz elnök nevében találkozót vezetett a Donbasz biztonságát garantáló legfontosabb intézkedésekről. A találkozón a főbb orosz rendvédelmi szervek vezetői, az elnöki kabinet egy helyettes vezetője és az építésügyi miniszter megvitatták a Donbasz gazdasági és társadalmi fejlődésével kapcsolatos kérdéseket. 

Medvegyev közölte, hogy a résztvevők különös figyelmet szenteltek a donbaszi törvények összehangolására az orosz törvényhozással, az infrastruktúra és a kórházak  helyreállítására, az új iskolaévre való készülődésre, társadalmi problémákra és a lakosság támogatására.

Nyitókép: Telegram

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. augusztus 12. 09:20
Egy biztos, mivel ők nem libsik, normális nyelvtörvényük lesz és az ukránokat sem fogják üldözni.
files32
2022. augusztus 12. 09:09
Homlokán lyukkal viszik haza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!