Csintalan: „Hatszázezer ember gyilkosának állítanak szobrot a parlamentben”

2022. augusztus 29. 16:58

A volt MSZP-s politikus szerint „a szégyen háza lesz az ország háza”.

2022. augusztus 29. 16:58
null

Csintalan Sándor közösségi oldalán foglalkozott a 81 évvel ezelőtti kamenyec-podolszkiji tömegmészárlással, mely a magyar zsidó holokauszt első felvonása volt. 

Hatszázezer ember gyilkosának állítanak szobrot eközben a parlamentben… Eközben? Szerintem szándékos az időzítés…”

– fűzte hozzá Csintalan, aki szerint „a szégyen háza lesz az ország háza, ha ez megtörténik…”, majd hozzátette, elrabolják a hazáját.

Nyitókép: Facebook

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edilahotmail
2022. augusztus 30. 19:29
nyaktekercs.
Jooee
2022. augusztus 30. 18:41
Pont addig nem vittek el Magyarországról zsidókat, amíg Horthy a hatalom közelében volt! Érdekes senkinek nem probléma az, hogy ekkorra Franciaországból elvitték a zsidóságot, Csehszlovákia még fejpénz alapján üzletelt is a németekkel, hogy minél több zsidót vigyenek el, Horthy viszont nem engedte meg a deportálásokat. Le is rohanták Magyarországot a németek és Horthyt eltávolították a hatalomból. Érdekes, mégis Horthyra és a magyarokra próbálják ráhúzni az egészet. Persze ugyanaz a libsi és komcsi banda teszi ezt.
Jooee
2022. augusztus 30. 18:35
Köztereken is kellene Horthy szobrokat állítani! Ezt kívánja a tisztesség!!! Azt, hogy a tróger komcsik mit mondanak, ki nem szarja le.
Lajoss
2022. augusztus 30. 17:13
A köteles Laci hozzájárulásával..:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!