A Telekom árat emel, de többször elmondták, hogy nem az extraprofitadó miatt

2022. július 08. 13:38

A kedvezőtlen gazdasági folyamatokkal magyarázza a szolgáltató az áremelést, többször kihangsúlyozták, hogy nem az extraprofitadót hárítják át az emberekre.

2022. július 08. 13:38
null

A Telekom szeptembertől emeli a szolgáltatásainak az árait, kijelentették hogy erre a kedvezőtlen gazdasági folyamatok miatt volt szükség, elsősorban a havi- és az elérési díjakat emelik, jövő évtől pedig minden évben automatikus inflációarányos árkorrekciót hajtanak végre.

A szeptember elsején esedékes díjkorrekciók elsősorban a 2017-től 2020-ig értékesített, már lezárt lakossági mobiltelefon, mobilinternet, vezetékes internet, vezetékes telefon és tévészolgáltatásokat érinti

– közölték.

A Telekom állítása szerint az emelés nem több tíz százaléknál és az érintett ügyfeleket támogatják abban, hogy az aktuális díjcsomag-portfoliójukból megtalálják a felhasználói igényeikhez legjobban illeszkedő és legjobb értékajánlatot nyújtó díjcsomagot, valamint kihangsúlyozták, hogy az emelés nem az extraprofitadó áthárítása. 

Forrás: 24.hu

Kiemelt kép: MTI

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. július 09. 10:30
Köszi,fidesz!
kubota
2022. július 08. 20:35
El nem tudom képzelni, hogyan süllyedhet valaki addig, hogy ezzel a trágyadombbal kössön bármiféle szerződést?!? A világ egyik leggusztustalanabb cége, ami ráadásul évek óta VAGONSZÁMRA hordja ki a pénzt az országból (a gazdasági beszámolók elérhetőek a neten)! Krízisben is kell a részvényeseknek a megszokott pénz? Nem az ő uraik szajkózzák folyamatosan a közös teherviselést???Csináljanak maguknak kistestvért! És még úgy tüntetik fel magukat, mint valami szupercuki, jófej cég...
Gyzoltan
2022. július 08. 19:50
A multinacionális Telekomtól ugyan mi várható..? A dühöngő magyarországi kirablási időszakban a Telekomnak volt olyan éve, amikor a nyereségének a kétharmadát az agyonsanyargatott Magyarországról rabolta, demokratikusan..!
Faterohm
2022. július 08. 18:27
Most kezdek új szolgáltatót keresni. Ez csak duma, hogy nem az extraprofit adó miatt van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!