Tartósan 400 alatt az euró, tovább erősödött a forint

2022. július 25. 13:25

Ha így megy tovább, közelebb lesz a 390 forintos euróárfolyam, mint a 400-as.

2022. július 25. 13:25
null

Bár hétvégén is jól állt a forint az euróhoz képest, hétfőn még tovább tudott erősödni: jelenleg 396 forintért adnak egy eurót. Ilyen jó eredményre egy hónapja nem volt példa, ráadásul a dollár is 390 alatt van, egy dollárért 387 forintot kell fizetni. 

Nyitókép: Kollányi Péter/MTI

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. július 25. 18:47
Mindenki jajgat holott a felelősöket kellene megnevezni úgy hogy Európa zengjen tőle , bűnös eus vezéreket . Nem az eus országok akarnak leválni az orosz gázról hanem Merkel-Ursula-Sorosamerikai ügynök a hazaáruló ballibsik a brüsszeli kommunista banda . Eus tagországokat meg se kérdezik .
bagira
2022. július 25. 16:39
TV 1000ft kenyérről beszélt .
bagira
2022. július 25. 16:24
Ursula-Merkel-Soros-Juncker eu sírját megásta . Tömeggyilkosok. Európára munkanélküliség éhség nyomor várható https://oroszhirek.hu/ursula-fel-kell-keszulnunk-a-legrosszabbra-moszkva-elobb-utobb-leallitja-a-gazszallitasokat/
Agnieszka
2022. július 25. 15:16
Egyenlőre valahogy megvagyunk, de ez tök gáz. Mindig útáltam az egyfajú autógyárainkat, még az is lehet, h. tényleg jobb volna közöttük egy-egy francia, v. japán, esetleg D-Koreai. Mondjuk, a 350 sem egy álom, de azért mégis jobb lenne. Mindez azoknak a bűne, akik szétprivatizálták és felszámolták a magyar ipart. A betelepültek munkát adnak és adóznak, de a haszon kimegy. A teljesítmény talán valamivel kisebb, de a bér nyomorúságosan alacsonyabb, mint a gazdag anya-országokban lenne és még annak is örülni kell, h. van, mert a NINCS az mindennek vége. Még az ide-településük árát is velünk fizettetik meg, és tehetik, mert a szegény kiszolgáltatott. Milyen jó lenne, ha Magyarország építtetné az óriási akkumulátorgyárat a szöuli agglomerációban! A SZOMSZÉDBAN III. vgh-sat játszanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!