Elbukta a pert az alabamai szenátorjelölt, akinél becsipogott a „pedofildetektor”

2022. július 08. 10:43

A politikust korábban több nő is azzal vádolta, hogy régebben kiskorú tinédzserekkel létesített szexuális kapcsolatot.

2022. július 08. 10:43
null

Roy Moore 95 millió dollárra perelte évekkel ezelőtt Sacha Baron Cohen brit humoristát egy interjú miatt, amelyben a színész egy izraeli terrorelhárító szakértőt alakítva bevetette ellene a pedofildetektort. A „Who is America?” című komikus sorozatban a Boratot és Ali G-t is formáló színész meglengette a politikus előtt az eszközt, ami valamiért mindig besípolt, ezzel felbőszítve az alabamai szenátorjelöltet, akit korábban a kampány során több nő is azzal vádolt meg, hogy a 30-as éveiben kiskorúakkal szexelt. 

Miután Moore rájött, hogy palira vették, 95 millió dollárra perelte Cohent, ráadásul azután sem hátrált, hogy első körben a bíróság nem látta megalapozottnak Moore érveit, a napokban pedig a fellebbezését is elutasították. A manhattani fellebbezési bíróságon a három bíró egyetértett abban, hogy a pedofildetekror nyilvánvalóan komédia volt, és nincs olyan épeszű néző, aki azt gondolná, hogy Baron Cohen ezzel tényállításokat tett a politikussal szemben.

Forrás: 24.hu

Kiemelt kép: Jim Watson/AFP

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. július 08. 22:40
Ja mondták. Hogy MÁJCSÓJSZ. A kádereid. A Basszad Lukon Magad (BéeLeM) mozgalomban a haverjaid is csak megbotlottak, nem térdepelnek. Mert a niggertenyésztő az nem térdel le egy nigrónak, sem egy tetves rézbőrűnek, vagy egy koszos sárgának. Csak hát a küszöbmajmot túltenyésztették, nekik drága lett volna a sok rezervátum. Talán a brit cigány sofőr!? Ja az is csak megbotlott.
Csavaros
2022. július 08. 15:51
Ezt csak neked! https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/greczy12121902.jpg Ezt tereld el pedofilcseléd! https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/greczymem01.jpg Ha-ha-ha-ha! Hi-hi-hi-hi! Ha-ha-ha-ha! Hi-hi-hi-hi! Ha-ha-ha-ha!
nemecsekerno_007
2022. július 08. 13:12
Jó Pedofil, Rossz Pedofil. Ez most melyik?! :))))))))))))
Akitlosz
2022. július 08. 12:45
A technika szerelmese. Borat puncimágnest keresett az autókban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!