Újabb orosz milliárdos halt meg rejtélyes körülmények között

2022. július 06. 17:13

Fejlövést kapott, a háza úszómedencéjében találtak rá a Gazprommal is üzletelő milliárdosra.

2022. július 06. 17:13
null

Újabb orosz milliárdos lelte rejtélyes körülmények között a halálát. A 61 éves Jurij Voronov egy logisztikai vállalaton keresztül üzletelt többek között a Gazprommal is. 

Voronovát az eddigi hírek alapján fejbelőtték, a holttestére a Szentpétervár luxusnegyedében fekvő villájának a medencéjében találtak rá.

A helyszínen megkerült a fegyver is, az indíték viszont nem. Az orosz hatóságok ugyan megindították a haláleset miatti vizsgálatukat, viszont úgy hisztik, hogy az eset hátterében egy elmérgesedett üzleti vita állhat.

A férfi felesége szerint a férjét többször is megzsarolták.

Nyitókép: SEFA KARACAN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berkenye
2022. július 08. 16:57
- "... Jurij Voronov ..." --- "Voronovát az eddigi ..." - "... viszont úgy hisztik, hogy az eset ..." - "A helyszínen megkerült a fegyver is, az indíték viszont nem." : Milyen az amikor megkerül az indíték? : mandiner szint.
jánosbácsi
2022. július 06. 18:29
Az orosz kultúra része.
jóember
2022. július 06. 18:28
Hát bizony veszélyes elfoglaltság orosz milliárdosnak lenni, de vajon kapnak ezek valami védőitalt vagy valamit, hogy elkerüljék szegények az ártalmakat. Én nem lennék orosz milliárdos semmi pénzért, az biztos.
nyúlgerinc
2022. július 06. 18:13
Gondolom te kicsi huszár mindegyiknek rokona voltál. Azért is tartod ennyire számon a halálukat. Ja, és ne feledd Ámerikában naponta tesznek el láb alól ennyi milliárdos üzletembert üzleti vita, örökösödési ellentétek miatt. És nem csinálnak belőle világhírt. Szerintem ott nincs érdekeltséged, mert eddig nem írtál róluk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!