Nem autósüldözés, hanem progresszív közlekedéspolitika

2022. július 08. 14:50

Szegény minisztert nem világosították fel, hogy amit ő „autósüldözésnek” nevez, az egy másik, európai mintákat követő, progresszív közlekedéspolitika egyik eleme.

2022. július 08. 14:50
null
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter

„Gulyás miniszter sajtótájékoztatói egyre kínosabbá válnak. Legutóbb azzal a „hírrel” állt elő, hogy »Budapesten autósüldözés folyik« Szegény minisztert nem világosították fel, hogy amit ő „autósüldözésnek” nevez, az egy másik, európai mintákat követő, progresszív közlekedéspolitika egyik eleme. Amely közlekedéspolitika igyekszik a belvárosban korlátozni az autóforgalmat, lehetőségeket teremt alternatív közlekedési lehetőségeknek, támogatja a minőségi tömegközlekedést, igyekszik közösségi tereket, sétáló utcákat kialakítani, növelni akarja a zöld területeket, magyarán élhetőbbé akarja tenni a várost. A miniszter egy bites üzenete pontosan mutatja, mennyit ért mindebből….”

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2022. július 10. 20:21
Ez a szivar annyira gáz, hogy a kieső orosz gázszállítások jelentős részét lehetne vele pótolni.
Anonymtalan
2022. július 10. 08:53
Neandermüller Péter: "Nem autósüldözés, hanem progresszív közlekedéspolitika" Adolf Hitler: "Nem zsidóüldözés, hanem progresszív nemzetiségpolitika"
PancakeStore
2022. július 09. 23:44
"amit ő „autósüldözésnek” nevez, az egy másik, európai mintákat követő, progresszív közlekedéspolitika egyik eleme. Amely közlekedéspolitika igyekszik a belvárosban korlátozni az autóforgalmat.......". A gond az, hogy nálatok ez az egyetlen eleme...
A közösség tagjaként
2022. július 09. 21:38
Nem zsidóüldözést csinált hitler bácsi, hanem progresszíven szolgáltatta az igazságot. Jó lesz ? Kussoljatok nincs több holo kárpótlás! Menjetek dolgozni az szabaddá tesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!