Az Egyesült Királyság rendezi Ukrajna nevében az Eurovíziós Dalfesztivált

2022. július 25. 13:57

Mégsem Mariupol lesz a házigazda, ahogy azt Zelenszkij korábban jósolta.

2022. július 25. 13:57
null

Ukrajna nevében az Egyesült Királyság ad otthont az Eurovíziós Dalfesztiválnak 2023-ban – írja a Sky News az Európai Műsorszolgáltatók Uniója (EBU) alapján.

Az idei dalversenyt Ukrajna nyerte a Kalush Orchestra Stefania című dalával. A fellépők a Dalfesztivál előtt néhány héttel még a háborúban harcoltak, ezután álltak színpadra.

Győzelmüket követően Volodimir Zelenszki ukrán elnök közölte, hogy a 2023-as Eurovíziós Dalfesztivált a jelenleg orosz megszállás alatt álló Mariupolban rendezik majd meg. Most azonban megerősítették, hogy az idei versenyben második helyet szerző Egyesült Királyság ad otthont Ukrajna nevében az Eurovíziónak.

Nyitókép: Mustafa Ciftci / Anadolu Agency / AFP

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2022. július 26. 12:29
Azért kell "náci diktatúrázni" a magyarokat, hogy a libsik nyugodtan félre tudjanak nézni a valóban sötétnáci Ukrajnán. (A fegyverszállítás a tudatos és a tudattalan libsiÉN szempontjából is tökéletes. Egyrészt megfelel a jóemberkedésnek, másrészt likvidálja a fegyverfogó nácit - az oroszok által: akik ezzel együtt "gyilkosok" lesznek. Körbe is ért a libsi margarin.)
fogas paduc
2022. július 26. 10:36
Kár megrendezni. Az ukrik nyerik úgy is meg. Még szerencse, hogy nem kell indulnunk rajta.
formaegy
2022. július 26. 09:11
Buzik, gyilkosok fesztiválja. Teljesen mindegy hol tartják. Győztes egy merkelcsordatag, vagy egy buzi?
zakar zoltán béla
2022. július 25. 20:50
koncsita
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!